My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Groene betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or

Groene betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or-  heeft veel prachtige  groentinten waarmee je een stoere betonlook creëert. De kleur Groen staat voor een warme  uitstraling en gecombineerd met naturel tinten past dit heel goed in een modern Scandinavian of landelijk interieur. De kleuren groen variëren van een heldere felle mintgroen ( leuk voor een kinderkamer) tot een stoere Camouflage of Army Green. Groen geeft rust in je interieur en heeft een kalmerende werking.

Concreto Groene  betonlookverf

Betonlookverf van Concreto is in 200 kleuren verkrijgbaar en dus ook in hele gave Groen tinten. Conreto betonlookverf is een prachtige , goed dekkende betonlookverf met een gemarmerde structuur dat nog het meest  lijkt op beton cire . Concreto betonlookverf  is ook heel makkelijk zelf aan te brengen op muren en meubels.

Groene betonlookverf is een eyecatcher in je huis

Ga je voor een rustige, landelijke look  kies dan eens voor Groen.  Je kunt kiezen uit veel verschillende groene kleuren, aangeduid als Green. Klik hieronder om een kleur te bekijken, een handgeschilderde kleursample aan te vragen of om je favoriete Groene Concreto betonlookverf te bestellen.

Groene betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or

Klik op onderstaande links om de handgeschilderde kleursamples te bekijken. Dit is slechts een greep uit de hele groencollectie

Camouflage GreenMinimalistic Moss GreenMinimalistic Olive GreenScandinavian Azure GreenTrendy Mint GreenUrban Army GreenUrban sage Green

Handgeschilderde kleursamples van Concreto Betonlookverf

Kies je voor Groene betonlookverf maar twijfel je over de juiste kleur ? Dan kun je bij ons op de site  exclusief handgeschilderde kleursamples bestellen. Zo voorkom je teleurstellingen;  want een kleur kiezen vanaf een plaatje of vanaf je computer valt vaak tegen. Klik hier voor alle groene handgeschilderde kleursamples .

Concreto heeft 200 prachtige tinten die we bij My Colorful Interior zelf op kleur mengen. En als je keuze stress hebt omdat je niet weet welke kleur het beste bij je interieur past….. Geen nood! Wij hebben namelijk een geweldige service die het kiezen uit kleuren, makkelijker maakt. Je kunt bij ons unieke handgeschilderde kleursamples bestellen. Doordat ze met de hand gemaakt zijn met de originele Concreto verf , weet je heel zeker dat je de juiste kleur ziet!

Digitale kleursamples zijn alleen maar indicaties en kleurbenaderingen ! De werkelijkheid is vaak anders dan de gedrukte kleursamples die je bij de meeste leveranciers krijgt. Laten we voorzichtig zeggen; eigenlijk heb je daar niet zoveel aan. Dus ga je voor groene betonlookverf van Concreto Stucco ‘d Or ? Dan doe je er heel verstandig aan om even wat handgeschilderde kleursamples aan te vragen. Je kunt ze zowel los bestellen als in een pakket met groene kleursamples.

Groene betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or aanbrengen op een trap

Wist je dat je de betonlookverf van Concreto ook op een trap kunt aanbrengen ? Maak van je trap een prachtige betonlook trap met de Concreto verf. Door de ingebouwde kunsthars dispersie ( een bindmiddel) geeft Concreto een gemarmerd ( wolken) effect. Je kunt het vergelijken met de uitstraling van  Beton ciré. Echter is betonlookverf makkelijk aan te brengen, goedkoper en net  zo duurzaam.

Als je je trap wilt gaan schilderen in een betonlooktrap moet je de volgende stappen doorlopen:

  1. Ontvet en reinig je trap. Haal lijmresten weg en schuur de trap.
  2. Breng de Zinsser primer aan op je trap.
  3. Breng eerst laag Concreto betonlookverf aan met een fijne verfroller.
  4. Na drogen breng je de tweede laag (de zgn decolaag) van de Concreto betonlookverf aan . Dit doe je bij voorkeur met een Venetiaanse spaan .
  5. Na drogen ga je tot slot , je trap aflakken met een 2 componenten lak. We adviseren om 3 lagen lak aan te brengen. Gebruik hiervoor de Polycoat van Rustoleum. 

Concreto betonlookverf van het merk Stucco d’Or

De betonlookverf Concreto van het merk Stucco d’Or is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter en in 2,5 liter . Als voorbehandeling op muren, gebruik je de Primo Primer die we in de juiste kleur voor je mengen.

Bekijk hier onze andere blogs over de toepassingen van Concreto Betonlookverf

Betonlookverf in je keuken (TIP!)

Concreto – Betonlook in badkamer [TIP!]

Concreto Betonlookverf op aanrechtblad (TIPS!)

Concreto Betonlookverf op je muur schilderen (TIPS!)

Betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or wordt geproduceerd door het merk SPS.

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 219 reviews.