My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Groene Betonlookverf – Concreto – Camouflage Green

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco d’Or) is zeer geschikt voor op muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen of badkamermuren adviseren wij onze 2 componentenlak van Protecto aan te brengen in 2 lagen. Muren werk je af met onze 1 K lak van Protecto.

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren.

Rendement: 4 m2 per liter (in 2 lagen)

Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

 

Inhoud

, ,

Verf kleur

Vanaf 1,00

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Groene Betonlookverf - Concreto - Camouflage Green + Concreto-Stucco d'Or- accessoirepakket
Prijs voor beide: 45,55 Bespaar 2,40

Beschrijving

Groene Betonlookverf – Concreto – Camouflage Green

Groene Betonlookverf – Concreto – Camouflage Green- Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf van  Stucco d’Or is zeer geschikt voor muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Voor een mooi betonlook (effect) op muren breng je eerst de primer (Primo)  aan. Deze is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eindlaag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo is over schilderbaar na ongeveer 4-6 uur.

Voor een mooi betonlookeffect op aanrechtbladen en op zeer gladde ondergronden zoals tegels of een marmerenblad, breng je eerst de ultrasterke  Zinsser primer aan voor een extra  sterke hechting.

Stucco d’Or-Concreto-Camouflage Green aanbrengen:

De Concreto van het merk Stucco d’ Or is de betonlookverf. De eerste laag breng je met een roller aan. De tweede laag breng je aan met een  pleisterspaan met ronde hoeken. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar. Door met je pleisterspaan of blokkwast de tweede laag aan te brengen in vormen en streken, creëer je je eigen structuur en uitstraling.

Voor aanrechtbladen, vloeren en trappen adviseren wij als afwerking om onze 2 componentenlak Protecto aan te brengen in 2 lagen. Omdat een aanrechtblad veel in aanraking komt met water is een twee componentenlak wel aan te raden. Hierdoor kun je het ook gebruiken in een badkamer. Onze lakken zijn Ultra Matt. Breng varnish lagen altijd dun aan omdat je anders een witte waas krijgt . Dat komt omdat er matteerpoeder in de lak zit.

Muren werk je af met onze 1 K lak van Protecto .

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren.

Het rendement van de Concreto betonlookverf : 4 m2 per liter in 2 lagen. Met Concreto kun je zuinig werken.

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Gerelateerde producten