My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Blauwe betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or

Blauwe betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or-  heeft veel prachtige  blauwtinten waarmee je een stoere betonlook creëert. De kleur Blauw staat voor een koele uitstraling maar gecombineerd met bijvoorbeeld Taupe of Bruin tinten heeft het toch een warme en stoere uitstraling. Zeker als je de kleur blauw gebruikt in een betonlookverf.

Concreto Blauwe betonlookverf

Betonlookverf van Concreto is in 200 kleuren verkrijgbaar en dus ook in hele gave Blauw tinten. Conreto betonlookverf is een prachtige , goed dekkende betonlookverf met een gemarmerde structuur dat nog het meest  lijkt op beton cire . Concreto betonlookverf  is ook heel makkelijk zelf aan te brengen op muren en meubels.

Blauwe betonlookverf als statement

Ga je voor een stoere look  kies dan eens voor blauw.  Blauw is chique en stoer tegelijk. Een lichtere blauwtint heeft een fris uiterlijk. Je kunt kiezen uit veel verschillende blauwe kleuren, aangeduid als Blue. Klik hieronder om een kleur te bekijken, een handgeschilderde kleursample aan te vragen of om je favoriete Blauwe Concreto betonlookverf te bestellen.

Blauwe betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or

Klik op onderstaande links om de handgeschilderde kleursamples te bekijken. Dit is slechts een greep uit de hele blauwcollectie

Elegant Sky BlueElegant BlueElegant Light BlueElegant Mint BlueElegant Ocean BlueElegant Pastel BlueNordic BlueNordic Light BlueNordic Mint BlueNordic Ocean Blue –  Nordic Sea BlueNordic Pastel BlueNordic Sky Blue

Handgeschilderde kleursamples van Concreto Betonlookverf

Kies je voor Blauwe betonlookverf maar twijfel je over de kleur ? Dan kun je bij ons op de site  exclusief handgeschilderde kleursamples bestellen. Zo voorkom je teleurstellingen;  want een kleur kiezen vanaf een plaatje of vanaf je computer valt vaak tegen. Klik hier voor de blauwe handgeschilderde kleur samples .

Concreto heeft 200 prachtige tinten die we bij My Colorful Interior zelf op kleur mengen. En als je keuze stress hebt omdat je niet weet welke kleur het beste bij je interieur past….. Geen nood! Wij hebben namelijk een geweldige service die het kiezen uit kleuren, makkelijker maakt. Je kunt bij ons unieke handgeschilderde kleursamples bestellen. Doordat ze met de hand gemaakt zijn met de originele Concreto verf , weet je heel zeker dat je de juiste kleur ziet!

Digitale kleursamples zijn alleen maar indicaties en kleurbenaderingen ! De werkelijkheid is vaak anders dan de gedrukte kleursamples die je bij de meeste leveranciers krijgt. Laten we voorzichtig zeggen; eigenlijk heb je daar niet zoveel aan. Dus ga je voor blauwe betonlookverf van Concreto Stucco ‘d Or ? Dan doe je er heel verstandig aan om even wat handgeschilderde kleursamples aan te vragen. Je kunt ze zowel los bestellen als in een pakket met blauwe kleursamples.

Blauwe betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or aanbrengen op een trap

Wist je dat je de betonlookverf van Concreto ook op een trap kunt aanbrengen ? Maak van je trap een prachtige betonlook trap met de Concreto verf. Door de ingebouwde kunsthars dispersie ( een bindmiddel) geeft Concreto een gemarmerd ( wolken) effect. Je kunt het vergelijken met de uitstraling van  Beton ciré. Echter is betonlookverf makkelijk aan te brengen, goedkoper en net  zo duurzaam.

Als je je trap wilt gaan schilderen in een betonlooktrap moet je de volgende stappen doorlopen:

  1. Ontvet en reinig je trap. Haal lijmresten weg en schuur de trap .
  2. Breng de Zinsser primer aan op je trap.
  3. Breng eerst laag Concreto betonlookverf aan met een fijne verfroller.
  4. Na drogen breng je de tweede laag (de zgn decolaag) van de Concreto betonlookverf aan . Dit doe je bij voorkeur met een Venetiaanse spaan .
  5. Na drogen ga je tot slot , je trap aflakken met een 2 componenten lak. We adviseren om 3 lagen lak aan te brengen. Gebruik hiervoor de Polycoat van Rustoleum. 

Concreto betonlookverf van het merk Stucco d’Or

De betonlookverf Concreto van het merk Stucco d’Or is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter en in 2,5 liter . Als voorbehandeling op muren, gebruik je de Primo Primer die we in de juiste kleur voor je mengen.

Voor een stap voor stap uitleg over het aanbrengen van de betonlookverf van Concreto op je muur ?  – Klik hier 

Wil je een betonlook maken in je badkamer ?

Dat kan met de Concreto betonlookverf. Lees hier het blog met de uitleg.

Wil je een betonlook maken op je aanrechtblad ?

Dat kan met de Concreto betonlookverf. Lees hier het blog met uitleg 

Wil je een betonlook maken op je vloer ?

Dat kan met de Concreto betonlookverf. Lees hier het blog met uitleg.

Blauwe betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or wordt geproduceerd door het merk SPS.

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 223 reviews.