My Colorful Interior
Mini Cart 0

Winkelwagen is leeg

Blauwe betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or

Blauwe betonlookverf – Concreto – Stucco d’Or-  heeft veel prachtige  blauwtinten waarmee je een stoere betonlook creëert. De kleur Blauw staat voor een koele uitstraling maar gecombineerd met bijvoorbeeld Taupe of Bruin tinten heeft het toch een warme en stoere uitstraling. Zeker als je de kleur blauw gebruikt in een betonlookverf.

Concreto Blauwe betonlookverf

Betonlookverf van Concreto is in 200 kleuren verkrijgbaar en dus ook in hele gave Blauw tinten. Conreto betonlookverf is een prachtige , goed dekkende betonlookverf met een gemarmerde structuur dat nog het meest  lijkt op beton cire . Concreto betonlookverf  is ook heel makkelijk zelf aan te brengen op muren en meubels.

Blauwe betonlookverf als statement

Ga je voor een stoere look  kies dan eens voor blauw.  Blauw is chique en stoer tegelijk. Een lichtere blauwtint heeft een fris uiterlijk. Je kunt kiezen uit veel verschillende blauwe kleuren, aangeduid als Blue. Klik hieronder om een kleur te bekijken, een handgeschilderde kleursample aan te vragen of om je favoriete Blauwe Concreto betonlookverf te bestellen.

Enkele Blauwtinten

Elegant Sky BlueElegant BlueElegant Light BlueElegant Mint BlueElegant Ocean BlueElegant Pastel BlueNordic BlueNordic Light BlueNordic Mint BlueNordic Ocean Blue –    Nordic Sea BlueNordic Pastel BlueNordic Sky Blue

Concreto betonlookverf van het merk Stucco d’Or

De betonlookverf Concreto van het merk Stucco d’Or is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter en in 2,5 liter . Als voorbehandeling gebruik je de Primo Primer die we in de juiste kleur voor je mengen.

Voor een stap voor stap uitleg over het aanbrengen van de betonlookverf van Concreto – Klik hier 

Handgeschilderde kleursamples van Concreto Betonlookverf

Kies je voor Blauwe betonlookverf maar twijfel je over de kleur ? Dan kun je bij ons op de site  exclusief handgeschilderde kleursamples bestellen. Zo voorkom je teleurstellingen;  want een kleur kiezen vanaf een plaatje of vanaf je computer valt vaak tegen. Klik hier voor de blauwe handgeschilderde kleur samples .