My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Stucco d’Or -Concreto-Concrete en Earth-Samplepakket

Artikelnummer: Stucco d'Or -Concreto-Concrete en Earth-Samplepakket Categorieën: , Tags: ,

Concreto Betonlookverf is verkrijgbaar in 200 kleuren. Wij kunnen ons voorstellen dat je de kleur zelf wilt zien en de structuur wilt voelen. Als enige leverancier van de Concreto betonlookverf kun je bij ons unieke handgeschilderde samples kopen in één sample pakket.

De samplepakketten zijn handgeschilderde kleuren samples uit het assortiment van Concreto betonlookverf. Wij hebben deze pakketten samengesteld aan de hand van de kleuren catalogus van Stucco d’Or Concreto. Voor dit pakket vragen we een  bijdrage voor de arbeidsintensiteit !

Dit Concrete en Earth- Samplepakket bevat o.a. mooie, aarde en grijs tinten variërend van Licht tot donker.

Losse samples kun je ook op onze website aanvragen.

 

16,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Stucco d’Or -Concreto-Concrete en Earth-Samplepakket

Stucco d’Or -Concreto-Concrete en Earth-Samplepakket- Concreto Betonlook verf is verkrijgbaar in 200 kleuren. Wij kunnen ons voorstellen dat je de kleur zelf wilt zien en de structuur wilt voelen. Als enige leverancier van de Concreto betonlook verf kun je daarom alleen bij ons unieke handgeschilderde samples kopen in één sample pakket.

De sample pakketten zijn de handgeschilderde kleuren uit het assortiment van Concreto betonlook verf. Wij hebben deze sample pakketten samengesteld aan de hand van de kleuren catalogus van Stucco d’Or –  Concreto. Voor dit pakket vragen we een bijdrage vanwege de intensieve bewerking voor het maken van de kleursamples! Dit Stucco d’Or -Concreto-Concrete en Earth-Samplepakket bevat prachtige kleuren variërend van licht tot donker in de tinten Grijs, Beige en Bruin.

Bestel het Stucco d’Or -Concreto-Classic en Urban-Samplepakket

Het betreft hier geen digitale kleursamples uit een folder maar echt handgeschilderde samples zodat je de ware kleuren en structuur van de  betonlookverf kunt zien. Als enige leverancier in Nederland geven we onze klanten de mogelijkheid om unieke met de hand geschilderde samples te bestellen. We willen namelijk voorkomen dat u verf aanschaft waarvan de kleur u misschien tegenvalt.

 Wat is Concreto Betonlook verf ?

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco D’or) is zeer geschikt voor muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig. Voor een mooi betonlook (effect) breng je eerst de primer (Primo)  aan. Deze is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eind laag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo is over schilderbaar na ongeveer 4-6 uur. Wij mengen de Primo in de gewenste kleur van je betonlookverf.

De Concreto is de betonlook verf. De eerste laag breng je met een vachtroller aan. De tweede laag breng je met een blokkwast aan verwerk je vervolgens met een pleisterspaan met ronde hoeken. De betonlookverf van Concreto  werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reuk-arm en goed afwasbaar. Voor het afwerken van aanrechtbladen, natte ruimten , trappen en vloeren adviseren wij onze 2 K lak van Protecto aan te brengen in 2 lagen.

Muren werk je af met onze 1 K lak van Protecto. Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren.

Wat je allemaal met de Concreto betonlookverf schilderen ?

Concreto betonlook in de badkamer – Lees hier het blog

Concreto betonlookverf op een aanrechtblad – Lees hier het blog

Concreto betonlookverf op je muur aanbrengen – Lees hier ons blog

Roze betonlookverf van Concreto – Lees hier ons blog

Blauwe betonlookverf van Concreto – Lees hier ons blog

Losse samples kun je ook op onze website aanvragen. 

Gerelateerde producten