My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Witte Betonlookverf – Wit tinten

 

Witte Betonlookverf – Wit tinten . Er zijn twee nieuwe witte betonlookverf kleuren die we hebben toegevoegd aan ons assortiment van de  betonlookverf van Vintage Paint.  Deze twee nieuwe witte betonlook verf kleuren hebben we in ons eigen atelier ontwikkelt.

Witte Betonlookverf - Wit tinten

 

“Onze klanten vroegen ons vaak of we ook een witte betonlookverf  konden leveren”.

 

Omdat er geen witte betonlookverf in het  assortiment zat , hebben we daarom besloten om dit zelf te gaan maken. Dat is heel goed gelukt , al zeggen we het zelf. We hebben  twee prachtige witte betonlookverf kleuren erbij. De Pure Natural en de Pure White moeten worden aangebracht over de witte primer voor het mooiste resultaat.

Witte Betonlookverf – Pure Natural

De betonlookverf Pure Natural is een roomwitte betonlook verf . Met deze kleur betonlookverf krijg je wel de stoere en robuuste uitstraling van  betonlook maar dan in een witte tint. De kleur Pure Natural is heel zacht wit met een klein vleugje room / crème wit. Pure Natural past heel goed in een stoer en landelijk interieur waar veel naturel tinten worden gecombineerd.   Deze witte betonlookverf  past vooral heel goed bij naturel tinten zoals beige , roomwit , wit of bruin.

Witte betonlookverf combineren met primer Wit

Witte Betonlookverf - Wit tinten

Witte Betonlookverf – Wit tinten

De Kleuren Pure Natural en Pure White komen het mooiste tot hun recht wanneer je er een neutrale witte primer onder aanbrengt. Zo behoud je het meest de originele kleur.

Betonlookverf – Pure White

De kleur Pure White is de meest witte tint van de beide kleuren! Wil je bijvoorbeeld een witte muur maar wil je het wel een stoere betonlook uitstraling geven ? Ga dan voor de Pure White ! Door de structuur van de betonlookverf krijgt de kleur  wit een heel andere dimensie. Heel anders dan  een witte muur die je verft met gewone muurverf. Pure White kun je combineren met alle kleuren die passen bij jouw smaak en interieur. Wit is immers een neutrale kleur.Witte Betonlookverf - Wit tinten

 

 

 

 

Kleursamples betonlookverf bestellen

Als enige in Nederland bieden wij handgeschilderde kleursamples betonlookverf aan. Deze samples schilderen wij zelf in ons atelier. Hiervoor gebruiken we alleen de originele betonlookverf. Omdat het arbeidsintensief is kun je daarom maximaal 6 gratis samples aanvragen (formaat van 5 x 5 cm) . We hebben ook een groter formaat samples. Als je voor deze samples kiest, betaal je een kleine vergoeding voor. Wil je de kleursamples ontvangen van alle kleuren uit het assortiment ? Bestel dan ons samplepakket. Hierdoor maak je nooit een verkeerde kleurkeuze!

Witte betonlookverf toepassingen

De beide witte kleuren betonlookverf zijn geschikt voor het aanbrengen op muren, trappen, aanrechtbladen. Maar ook voor kleinere projecten zoals vazen en andere accessoires. Lees ook eens onze blogs met uitleg voor het gebruik van de betonlookverf.

Hoe maak ik een betonlook aanrechtblad

Zelf een betonlook trap schilderen

Make over van een vensterbank

In 2 stappen een betonlook muur

 

Instructiefilm betonlookverf aanbrengen

 

 

 

 

 

 

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 158 reviews.