My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Zwaluw – Silicone NO – Den Braven

Artikelnummer: Zwaluw - Silicone NO - Den Braven -310 ML Categorieën: ,

Zwaluw Den Braven Silicone NO is een professionele neutrale siliconenkit van hoge kwaliteit die perfect is voor gebruik in bijvoorbeeld de douche of badkamer, maar ook bij sanitair-, beglazings-, gevel- en bouwvoegen. De Zwaluw siliconenkit NO heeft zich door de jaren heen allang bewezen als een perfect verwerkbare siliconenkit en sanitair kit. Deze duurzaam en neutrale siliconenkit is zeer geschikt voor in de sanitaire ruimtes als je douche, badkamer, toilet en alle sanitair voegen, en daarnaast ook nog bij beglazings- en gevelvoegen. Deze professionele sanitair- en siliconenkit is ook voor de wat minder ervaren kitter goed te gebruiken. Daarnaast is de Zwaluw Silicone NO+ Sanitary schimmelwerend en in meerdere kleuren verkrijgbaar, gewoon uit voorraad.

Kies uit de volgende kleuren : Grijs, Wit, Pergamon, Zwart , Antraciet, Grijs Transparant, Transparant (kleurloos) 

kleur siliconen kit

Antraciet, grijs, Grijs Transparant, pergamon ( beige), Transparant kleurloos, wit, zwart

17,67

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Zwaluw – Silicone NO – Den Braven

Zwaluw – Silicone NO – Den Braven- Is een professionele neutrale siliconenkit van hoge kwaliteit die perfect is voor gebruik in bijvoorbeeld de douche of badkamer, maar ook bij sanitair-, beglazings-, gevel- en bouwvoegen. De Zwaluw siliconenkit NO heeft zich door de jaren heen allang bewezen als een perfect verwerkbare siliconenkit en sanitairkit. Deze duurzaam en neutrale siliconenkit is zeer geschikt voor in de sanitaire ruimtes als je douche, badkamer, toilet en alle sanitairvoegen, en daarnaast ook nog bij beglazings- en gevelvoegen. Deze professionele sanitair- en siliconenkit is ook voor de wat minder ervaren kitter goed te gebruiken. Daarnaast is de Zwaluw Silicone NO+ Sanitary schimmelwerend en in meerdere kleuren verkrijgbaar, gewoon uit voorraad.

Deze sanitairkit en siliconenkit is toepasbaar op meerdere materialen en hardt zich onder invloed van luchtvochtigheid uit tot een duurzaam en blijvend elastisch rubber. Daarnaast is deze kit zeer goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden. Zwaluw Silicone NO+ Sanitary is meer dan goed te gebruiken daar waar een goede afdichting nodig is en niet overschilderd hoeft te worden. Door de neutrale instelling is deze kit zuurvrij en reukloos.

Kenmerken van Zwaluw – Silicone NO

  • Neutrale uitharding, vrijwel reukloos
  • Perfecte hechting zonder primer op meeste ondergronden
  • Zeer goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden
  • Niet corrosief t.o.v. metalen
  • Schimmelbestendig

Waar gebruik je siliconenkit voor?

Zwaluw Silicone-NO is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen (1), keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen.

Lees hier onze blogs over toepassingen van betonlookverf in keukens en badkamers