My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Decoupage papier – Redesign – Nocturnal Marble

Artikelnummer: Decoupage papier - Redesign - Nocturnal Marble Categorieën: , Tags: , ,

Dit decoupage papier van het merk Redesign, hebben allemaal stuk voor stuk prachtige designs. Ze zijn bijzonder geschikt voor al je decoupage projecten. De decoupage vellen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende en prachtige designs. Voor het aanbrengen van de afbeeldingen gebruik je de decoupage & transfer gel of Modpodge.  Hoewel het decoupage papier van Redesign gemaakt is van een speciale vezelstructuur met Mulberry Tissue papier heeft het de sterkte en uitstraling van textiel. Het scheurt niet snel, krimpt niet, je krijgt bijna geen kreukels in je werk en het verwerkt makkelijk doordat het zo stevig van structuur is.

Deze afbeelding heeft  een afmeting van 49,50 x 76,20 cm

Soort Materiaal

11,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Decoupage papier - Redesign - Nocturnal Marble + Fusion Mineral Paint-Decoupage Transfer Gel- 250 ml
Prijs voor beide: 27,90

Beschrijving

Decoupage papier – Redesign – Nocturnal Marble

Decoupage papier – Redesign – Nocturnal Marble is een prachtig gedecoreerd ‘Mulberry’ tissuepapier en zeer geschikt voor al je decoupage projecten. De decoupage vellen zijn verkrijgbaar in  veel verschillende groottes en prachtige designs. Voor het aanbrengen van de afbeeldingen gebruik je de decoupage & transfer gel of Modpodge.

Decoreren met decoupagepapier van Redesign

Ontdek een nieuwe manier om je meubels en decoratiestukken te decoreren met ons Redesign Decoupage Décor Tissuepapier. Deze prachtige vellen zijn gemaakt als decoratief speciaal vel en hebben een machinaal gemaakte vezelstructuur voor een delicate en unieke look. De dikkere breedte zorgt voor eenvoudiger gebruik, plaatsing en duurzaamheid, terwijl het scheurbestendig is in tegenstelling tot dunnere tissuematerialen. Dit zorgt voor een helderder en levendiger uiterlijk en afwerking. Geweldig voor meubels en collagedecor. Gebruik voor het beste resultaat onze zachte glansgel of zachte matte gel.

Decoupage papier van Redesign met de uitstraling van textiel

Hoewel het decoupage papier van Redesign gemaakt is van een speciale vezelstructuur met Mulberry Tissue papier heeft het de sterkte en uitstraling van textiel. Het scheurt niet snel, krimpt niet, je krijgt bijna geen kreukels in je werk en het verwerkt makkelijk doordat het zo stevig van structuur is.

Decoupage – Een makkelijke uitleg

 

 

Gerelateerde producten