My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Stucco d’Or- Primo Primer voor Concreto en Velluto

De Primo primer van Stucco d’Or is een sterk dekkende primer die als basis laag wordt aangebracht onder de Concreto betonlook verf of onder de Velluto Fluweel Muurverf . Het is toepasbaar op diverse ondergronden zoals hout, gipsplaat, baksteen, cement en op pleisterwerk.
De Primo primer kun je met een vachtroller aanbrengen en heeft een droogtijd van 4 a 6 uur. Na droging van de primer laag kun je beginnen met het opbrengen van je eerste laag Concreto betonlook verf.  De Primo primer kun je uitsluitend binnen toepassen en is niet geschikt voor buitengebruik. Bij de bestelling van de Primo primer wordt deze gemengd in de kleur van de door jouw bestelde Concreto betonlookverf of in de door jou gekozen Velluto kleur.

Met 1 liter Primo Primer kun je ongeveer  8 a 10 m2 schilderen.  De Primo primer is verkrijgbaar in 1 liter of in 2,5 liter.

Bij de levering van al onze verf krijg je altijd een uitgebreide handleiding meegestuurd. Kijk onderaan deze pagina voor de instructiefilm.

Inhoud

,

Vanaf 21,75

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Stucco d'Or- Primo Primer voor Concreto betonlookverf + Concreto-Stucco d'Or- accessoirepakket
Prijs voor beide: 68,70

Beschrijving

Stucco d’Or- Primo Primer voor Concreto en Velluto

Stucco d’Or- Primo Primer voor Concreto en Velluto is een sterk dekkende en hechtende primer van het merk Stucco d’Or die als basis laag wordt aangebracht onder de Concreto betonlook verf en onder de Velluto Fluweel verf . De Primo primer  is toepasbaar op diverse ondergronden zoals  hout , gipsplaat, baksteen, cement en op pleisterwerk.

  • De Primo primer kun je met een vachtroller aanbrengen en heeft een droogtijd van minimaal 4 a 6 uur. Na droging van de primer laag kun je beginnen met het opbrengen van je eerste laag Concreto betonlook verf .
  • De Primo primer kun je met een vachtroller aanbrengen en heeft een droogtijd van minimaal 4 a 6 uur. Na droging van de primer laag kun je beginnen met het opbrengen van je eerste laag Velluto Fluweel Muurverf.

De Primo primer kun je uitsluitend binnen toepassen en is niet geschikt voor buitengebruik.

Stucco d’Or- Primo Primer voor Concreto en Velluto is verkrijgbaar in 1 of 2,5 liter. Met 1 liter kun je ongeveer  8 a 10 m2 schilderen.  Bij de bestelling van de Primo primer wordt deze gemengd en geleverd  in de kleur van de door jouw bestelde Concreto betonlook verf of Velluto Fluweel muurverf.

Bij de levering van al onze Concreto betonlook verf en onze primers , wordt een uitgebreide en duidelijke handleiding meegestuurd!

Lees ook ons blog over het schilderen van een muur

Lees ook ons blog over het schilderen van een trap

Lees ook ons blog over schilderen van een badkamer

Lees ook ons blog over het schilderen van een aanrechtblad

Lees ook ons blog over het schilderen van een vloer

 

Gerelateerde producten