My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Blauwe betonlookverf – Concreto – Nordic Light Blue

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco d’Or) is zeer geschikt voor op muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen of badkamermuren adviseren wij onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 lagen. Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren. Bestel bij ons een samplepakket om AL deze kleuren te bekijken om tot een goede keus te komen. Of bestel  handgeschilderde kleursamples.

Rendement: 4 m2 per liter (in 2 lagen)

Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Inhoud

, ,

Verf kleur

Vanaf 1,00

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Blauwe betonlookverf - Concreto - Nordic Light Blue + Concreto-Stucco d'Or- accessoirepakket
Prijs voor beide: Oorspronkelijke prijs was: €82,50.Huidige prijs is: €78,37. Bespaar 4,13

Beschrijving

Blauwe betonlookverf – Concreto – Nordic Light Blue

Blauwe betonlookverf – Concreto – Nordic Light Blue- Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf van  Stucco d’Or-Concreto-Nordic Light Blue is zeer geschikt voor muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Voor een mooi betonlook (effect) op je muren is een basislaag  primer (Primo)  belangrijk. Deze is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eindlaag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo is overschilderbaar na ongeveer 4-6 uur.

Voor een mooi betonlook effect op aanrechtbladen en op zeer gladde ondergronden zoals tegels of een marmerenblad, gebruik je als basislaag de ultrasterke Zinsser Primer  voor een extra  sterke hechting.

Betonlookverf Concreto aanbrengen

De Concreto van Stucco d’ or is de betonlookverf. De eerste laag verf je met een vacht roller. De tweede laag breng je aan met een  pleisterspaan met ronde hoeken. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reuk arm en goed afwasbaar. Door met je pleisterspaan de tweede laag aan te brengen in vormen en streken, creëer je je eigen structuur en uitstraling.

Betonlook afwerken op je aanrechtblad of badkamer meubel

Voor aanrechtbladen adviseren wij als afwerking om onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 a 3  lagen. Omdat een aanrechtblad veel in aanraking komt met water is een twee componentenlak  aan te raden. Hierdoor kun je het ook gebruiken in een badkamer. Onze lakken zijn Ultra Matt. Breng varnish lagen altijd dun aan omdat je anders een witte waas krijgt . Dat komt omdat er matteerpoeder in de lak zit.

Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren. Bestel bij ons een samplepakket om AL deze kleuren te bekijken om tot een goede keus te komen. Of bestel handgeschilderde kleursamples.

Het rendement van de Concreto betonlookverf : 4 m2 per liter in 2 lagen. Met Concreto kun je zuinig werken.

Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Lees hier ook ons blog over blauwe betonlookverf

Alle Blauwe kleuren betonlookverf

Elegant Sky BlueElegant BlueElegant Light BlueElegant Mint BlueElegant Ocean BlueElegant Pastel BlueNordic BlueNordic Light BlueNordic Mint BlueNordic Ocean Blue –  Nordic Sea BlueNordic Pastel BlueNordic Sky Blue

Gerelateerde producten