My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Xxtra Lak Ultra Matt voor Betonlookverf

Xxtra Lak Ultra Matt voor Betonlookverf is een ultra sterke 1 componenten lak met zeer matte afwerking. Deze lak is uitstekend te gebruiken voor oppervlakken met een intensief en zwaar gebruik. Trappen, vloeren, deuren zijn goed beschermd met deze megasterke lak. Zeer geschikt voor binnen en buitengebruik en heel eenvoudig in gebruik. Uitstekend te gebruiken op onze betonlookverven.

Breng de lak bij voorkeur in 3 dunne lagen aan op je geschilderde ondergrond. Houd je aan uitleg die beschreven staat in de bijgeleverde handleiding en aan de tussentijdse droogtijden.

Breng de lak niet te dik aan en gebruik een goede varnish kwast met een fijne haarstructuur. of een vachtroller . Zo voorkom je een melkachtig en streperig effect. Lees hieronder de uitgebreidere werkwijze.

We hebben de mogelijkheid om deze lak in 3 verschillende inhoudsmaten te verkrijgen. In ons eigen atelier verdelen we de inhoud in andere verpakkingen zodat deze lak  ook in 250 ml of 500 ml verkrijgbaar zijn. Dat is wel zo vriendelijk voor uw portemonnee…

Inhoud

, ,

Vanaf 21,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Xxtra Lak Ultra Matt voor Betonlookverf

Xxtra Lak Ultra Matt voor Betonlookverf is een ultra sterke 1 componenten lak met zeer matte afwerking. Deze lak is uitstekend te gebruiken voor oppervlakken met een intensief en zwaar gebruik. Trappen, vloeren, deuren zijn goed beschermd met de sterke lak.

Zeer geschikt voor binnen en buitengebruik en heel eenvoudig in gebruik. Uitstekend te gebruiken op onze betonlookverven.

Deze Xxtra blanke lak is één van de allersterkste 1 componenten lakken die er is. Het geeft een ultra sterke bescherming en is speciaal te gebruiken voor het afwerken van alle watergedragen verfsoorten. Wij gebruiken deze lak onder andere in natte ruimte zoals keukens en badkamers.

Maar ook op vloeren en trappen biedt de Xxtra lak een uitstekende bescherming tegen stoten en krassen. Het is zeer slijtvast en heel makkelijk in het gebruik.

Xxtra lak is eveneens heel goed toepasbaar voor je buitenmeubelen of muren, zwembaden, sauna’s etc. Bij de levering van de Xxtra lak zit een uitgebreide handleiding.

Gebruiksaanwijzing:

  • zorg dat je ondergrond goed droog, stof- en vetvrij is
  • meng de XXtra lak goed door. In dit geval; schud de fles voor gebruik
  • breng de XXtra lak aan met een fijne kwast. Bij voorkeur met een speciale platte varnish kwast
  • breng een eerste dunne laag aan. Let op: Niet te dik want dan krijg je een melkachtige waas. 
  • na droging van ongeveer 6 uur, breng je de tweede dunne laag aan.
  • op trappen en vloeren adviseren we om nog een derde laag aan te brengen.
  • na 16 uur is je oppervlak weer geschikt voor licht gebruik
  • na 72 uur kun je het oppervlak weer wat intensiever gebruiken