My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Blauwe betonlookverf – Concreto – Elegant Mint Blue

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco d’Or) is zeer geschikt voor op muren , trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen of badkamermuren adviseren wij onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 lagen. Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren. Bestel bij ons een samplepakket om AL deze kleuren te bekijken om tot een goede keus te komen. Of bestel onze unieke handgeschilderde kleursamples.

Rendement: 4 m2 per liter (in 2 lagen)

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Inhoud

, ,

Verf kleur

Vanaf 1,00

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Blauwe betonlookverf - Concreto -Elegant Mint Blue + Concreto-Stucco d'Or- accessoirepakket
Prijs voor beide: Oorspronkelijke prijs was: €47,95.Huidige prijs is: €45,55. Bespaar 2,40

Beschrijving

Blauwe betonlookverf – Concreto – Elegant Mint Blue

Blauwe betonlookverf – Concreto -Elegant Mint Blue – Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf van het merk Stucco d’Or en  is zeer geschikt voor muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.  Voor een mooi betonlook (effect) op muren breng je eerst de primer (Primo)  aan. Deze is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eindlaag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo is overschilderbaar na ongeveer 4-6 uur.

Voor een mooi betonlookeffect op aanrechtbladen en op zeer gladde ondergronden zoals tegels of een marmeren blad, breng je eerst de ultrasterke Zinsser Primer  aan voor een extra  sterke, waterafstotende hechting.

 Concreto – Elegant Mint Blue aanbrengen

De Concreto van het merk Stucco d’ or, is de betonlookverf. De eerste laag breng je met een roller aan. De tweede laag breng je aan met een  pleisterspaan met ronde hoeken. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar. Door met je pleisterspaan de tweede laag aan te brengen in vormen en streken, creëer je je eigen structuur en uitstraling.

Voor aanrechtbladen adviseren wij als afwerking om onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 lagen. Omdat een aanrechtblad veel in aanraking komt met water is een twee componentenlak wel aan te raden. Hierdoor kun je het ook gebruiken in een badkamer. Onze lakken zijn Ultra Matt. Breng varnish lagen altijd dun aan omdat je anders een witte waas krijgt . Dat komt omdat er matteerpoeder in de lak zit.

Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Meer dan 200 kleuren betonlookverf

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren. Bestel bij ons een samplepakket om AL deze kleuren te bekijken om tot een goede keus te komen. Of bestel onze unieke handgeschilderde kleursamples. Het rendement van de Concreto betonlookverf : 4 m2 per liter in 2 lagen. Met Concreto kun je zuinig werken. Concreto is een product van stucco d’or .

Meer blauwtinten bekijk je hier

Elegant Sky BlueElegant BlueElegant Light BlueElegant Mint BlueElegant Ocean BlueElegant Pastel BlueNordic BlueNordic Light BlueNordic Mint BlueNordic Ocean BlueNordic Sea BlueNordic Pastel BlueNordic Sky Blue

Lees hier ons blog over Blauwe betonlookverf van Concreto.

Lees hier ons blog over blauwe betonlookverf

Gerelateerde producten