My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Beton Chic – Primer Agate – 1 Liter

Artikelnummer: Beton Chic - Primer Agate - 1 Liter Categorieën: ,

EEN NIEUWE REVOLUTIONAIRE & EXCLUSIEVE BETONLOOKVERF DIE ZOWEL BINNEN ALS BUITEN TOEGEPAST KAN WORDEN!

Beton Chic – Primer Agate – 1 Liter . Deze speciale primer is bedoeld als hechtlaag voor de Beton Chic. Zonder deze primer krijgt de beton chic niet het gewenste effect. De Primer Agate is Licht grijs van kleur. Hierdoor krijgt de kleur van je Beton Chic  een donkerder uitstraling dan met de Primer Parel.

. Beton Chic is verkrijgbaar in liter verpakkingen of in een totaalpakket met bijbehorende primer en aflak (coating).  Met Beton Chic kun je werken op muren- trappen- aanrechtbladen- tafelbladen- badkamers- buitengevels van huizen- buiten tafels en meubels- overkappingen- vloeren etc. Bovendien hoef je Beton Chic maar in 1 laag aan te brengen! Dus het is uitermate zuinig in het gebruik. Per liter kun je 8 m2 schilderen.

Kies bij  de Beton Chic voor Primer Parel (Wit) of Primer Agate ( Licht Grijs). De Parel primer geeft de kleur meer helderheid. De Licht grijze primer houdt de kleuren wat gedempter.

Bij verzending van je producten, krijg je altijd een uitgebreide handleiding meegestuurd. Bij vragen kun je altijd bellen of mailen! Wij geven je graag advies.

Lees hieronder verder….

Verf kleur

Inhoud

34,99

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Beton Chic - Primer Agate - 1 Liter + Beton Chic - Compleet Toolpakket
Prijs voor beide: 58,94

Beschrijving

Beton Chic – Primer Agate – 1 Liter

Beton Chic – Primer Agate – 1 Liter . Deze speciale primer is bedoeld als hechtlaag voor de Beton Chic. Zonder deze primer krijgt de beton chic niet het gewenste effect. De Primer Agate is Licht grijs van kleur. Hierdoor krijgt de kleur van je Beton Chic  een donkerder uitstraling dan met de Primer Parel. Beton Chic kan niet geretourneerd worden.

Maak nu kennis met Beton Chic

EEN NIEUWE REVOLUTIONAIRE & EXCLUSIEVE BETONLOOKVERF DIE ZOWEL BINNEN ALS BUITEN TOEGEPAST KAN WORDEN!

Uitstraling van de Beton Chic

De uitstraling van Beton Chic is modern, chic, rijk  maar toch ook heel speels en stoer doordat er verschillende kleurnuances  die in deze bijzondere verf verwerkt zijn. Het is in 8 prachtige kleuren te verkrijgen en afhankelijk van de kleur primer die je kiest, krijgt  Beton Chic  een andere kleurnuance.  Van Saffier blauw tot Onyx Zwart tot Roestkleur.

Designersverf

Beton Chic is een exclusieve designersverf die nu ook door niet professionals kan worden toegepast. Door deze nieuwe toepassing is Beton Chic een  waardevolle aanvulling op de traditionele , bestaande betonlookverven. Het unieke aan Beton Chic is dat het zelfs op buitengevels van woningen kan worden gebruikt. Het is een zeer veelzijdige betonlookverf met een rijke uitstraling en een hoog decoratief karakter.

Toepassingen

De toepassingen van Beton Chic zijn eindeloos ! Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. Met Beton Chic kun je werken op muren- trappen- aanrechtbladen- tafelbladen- badkamers- buitengevels van huizen- buiten tafels en meubels- overkappingen- vloeren etc. Belangrijk hierbij is wel dat je de juiste primer gebruikt als basis en kiest voor de passende coating.  Bovendien hoef je Beton Chic maar in 1 laag aan te brengen! Dus het is uitermate zuinig in het gebruik. 

Metallic toevoeging

Je kunt zelfs kiezen voor een toevoeging van Metallic pigmenten zodat je kleur een rijke en hoog decoratieve uitstraling krijgt.

Werkwijze voor Beton Chic

Als je je favoriete kleur hebt gekozen dan kan de voorbereiding voor je schilderproject gaan beginnen.  De werkwijze voor deze gave betonlookverf is niet moeilijk. Doordat we een duidelijke uitleg hebben gemaakt , kun je dit makkelijk  zelf doen. Je krijgt van ons ook een uitgebreide handleiding meegestuurd bij je bestelling zodat je stap voor stap aan de slag kunt gaan.

  1. Maak je oppervlak vet en stofvrij en repareer eventuele beschadigingen eerst.
  2. Breng dan met een schuimroller één laag Primer aan. Deze speciale primer heeft een lichtgrijze kleur en bevat een minuscuul klein korreltje. Breng na 5 uur eventueel indien nodig,  een tweede laag primer aan. Je oppervlak moet namelijk goed in de primer zitten en je mag de ondergrond niet meer zien.
  3. Laat de tweede laag  primer minimaal 5 uur drogen. Deze speciale primer zorgt voor de structuur , de hechting van Beton Chic geeft het bovendien de juiste kleur.
  4. Breng dan met een speciale spalter kwast , de Beton Chic aan. Verdeel de verf met je Spalterkwast over je oppervlak en werk hierbij niet te zuinig. Verdeel je betonlookverf royaal over je oppervlak ( dit geldt voor alle soorten schilderprojecten zoals een muur, aanrechtblad, trap , tafel etc) .
  5. Werk in kleinere gedeelten als je grote oppervlakken moet schilderen.
  6. Laat de Beton Chic  na het aanbrengen, ongeveer 10 a 12 minuten  rusten.
  7. Ga na ongeveer 10 minuten vervolgens  met een rubberen aandrukroller over je geschilderde oppervlak en rol hiermee de betonlookverf aan. Rol hierbij in dezelfde richting (van beneden naar boven) .
  8. Herhaal dit nogmaals na 10 minuten.
  9. Na minimaal 8 uur droogtijd kun je het geschilderde oppervlak gaan afwerken met een coating. Voor schilderprojecten die onder invloed van weersomstandigheden en vocht staan   ( bijvoorbeeld badkamer, buitengevel, aanrechtbladen)  gebruik je de matte 2 K lak ( 2 componenten lak) .  Voor binnen muren kun je volstaan met de matte 1 K lak.

Benodigdheden

Per liter van zowel de primer als de betonlookverf , kun je 8 vierkante meter schilderen.

Bestel hier het unieke handgeschilderde kleursample pakket

Bekijk hier ook de andere exclusieve kleuren van Beton Chic

Amber

Aragoniet

Amethist Gold- Metallic

Mud

Pyriet Gold- Metallic

Rusty Robijn

Salt

Stone