My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Aandruk roller voor Beton Chic

Artikelnummer: Aandruk roller voor Beton Chic Categorieën: , ,

Aandruk roller voor Beton Chic- Een stevige rubberen roller die bijzonder geschikt is om de Beton Chic aan te rollen op je oppervlak. Hiermee krijgt je Beton Chic de juiste structuur en verdeel je de kleurnuances in de verf over je oppervlak. Deze aandrukroller zit ook in het speciale Toolpakket dat speciaal is samengesteld voor de verwerking van Beton Chic.

9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Aandruk roller voor Beton Chic

Aandruk roller voor Beton Chic- Een stevige rubberen roller die bijzonder geschikt is om de Beton Chic aan te rollen op je oppervlak. Hiermee krijgt je Beton Chic de juiste structuur en verdeel je de kleurnuances in de verf over je oppervlak. Deze aandrukroller zit ook in het speciale Toolpakket dat speciaal is samengesteld voor de verwerking van Beton Chic.

Maak nu kennis met Beton Chic

EEN NIEUWE REVOLUTIONAIRE & EXCLUSIEVE BETONLOOKVERF DIE ZOWEL BINNEN ALS BUITEN TOEGEPAST KAN WORDEN

Uitstraling van de Beton Chic

De uitstraling van deze verf is chique maar toch ook heel speels en stoer doordat er verschillende kleurnuances  die in deze bijzondere verf verwerkt zijn. Het is in 8 prachtige kleuren te verkrijgen en afhankelijk van de kleur primer die je kiest, krijgt  Beton Chic  een andere kleurnuance.  Van saffier blauw, Onyx Zwart tot een Roestkleur.

Designersverf

Beton Chic is een exclusieve designersverf die nu ook door niet professionals kan worden toegepast. Door deze nieuwe toepassing is Beton Chic een  waardevolle aanvulling op de traditionele , bestaande betonlookverven. Het unieke aan Beton Chic is dat het zelfs op buitengevels van woningen kan worden gebruikt. Het is een zeer veelzijdige verf met een rijke uitstraling en een hoog decoratief karakter.

Toepassingen van Beton Chic

De toepassingen van Beton Chic zijn eindeloos. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. Met deze nieuwste betonlookverf  kun je werken op muren- trappen- aanrechtbladen- tafelbladen-badkamers- buitengevels van huizen -buiten tafels- overkappingen-vloeren etc. Het is wel belangrijk dat je de juiste primer gebruikt als basis en kiest voor de bijpassende aflak ( coating ) voor de meest duurzame afwerking. Bovendien hoef je Beton Chic maar in 1 laag aan te brengen! Dus het is uitermate zuinig in het gebruik. 

Metallic toevoeging

Je kunt zelfs kiezen voor een toevoeging van metallic zodat je kleur een rijke en hoog decoratieve uitstraling krijgt.

Werkwijze voor Beton Chic

Als je je favoriete kleur hebt gekozen, dan kan de voorbereiding voor je schilderproject gaan beginnen.  De werkwijze voor deze gave betonlookverf is niet moeilijk. Doordat we een duidelijke uitleg hebben gemaakt , kun je dit makkelijk  zelf doen. Je krijgt van ons ook een uitgebreide handleiding meegestuurd bij je bestelling zodat je stap voor stap aan de slag kunt gaan.

  1. Maak je oppervlak vet en stofvrij en repareer eventuele beschadigingen eerst.
  2. Breng dan met een schuimroller één laag Primer aan. Deze speciale primer heeft een witte of grijze kleur en bevat een minuscuul klein korreltje. Breng na 5 uur eventueel een tweede laag primer aan. Je oppervlak moet namelijk goed in de primer zitten en je mag de ondergrond niet meer zien.
  3. Laat de tweede laag  primer minimaal 5 uur drogen. Deze speciale primer zorgt voor de structuur , de hechting van de betonlookverf -Shabby Chic en geeft het bovendien de juiste kleur.
  4. Breng dan met een speciale spalter kwast , de betonlookverf aan. Verdeel de verf over je oppervlak en werk hierbij niet te zuinig. Verdeel je betonlookverf royaal over je oppervlak ( dit geldt voor alle soorten schilderprojecten zoals een muur, aanrechtblad, trap , tafel etc) .
  5. Werk in kleinere gedeelten als je grote oppervlakken moet schilderen.
  6. Laat de betonlookverf na het aanbrengen, ongeveer 10 minuten  rusten .
  7. Ga na ongeveer 10 minuten vervolgens  met een rubberen aandrukroller over je geschilderde oppervlak en rol hiermee de betonlookverf aan. Rol hierbij in dezelfde richting (van boven naar beneden of andersom).
  8. Herhaal dit aanrollen nog 1 keer na 10 minuten.
  9. Na 8 uur drogen kun je het gaan afwerken met een coating. Voor schilderprojecten die onder invloed van weersomstandigheden en vocht staan   ( bijvoorbeeld badkamer, buitengevel, aanrechtbladen)  gebruik je de matte 2 K lak ( 2 componenten lak) .  Voor binnen muren , trappen en vloeren kun je volstaan met de matte 1 K lak.

Benodigdheden

Per liter van zowel de primer als de Beton Chic , kun je 8 vierkante meter schilderen.