My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Velluto van Stucco d’Or – Fluweel Muurverf

Velluto van Stucco d’Or – Fluweel Muurverf- Is een hoogwaardige decoratieve kalkmatte verf . Velluto is heel makkelijk te verwerken en verkrijgbaar in 1 liter en 2,5 liter blikken. Deze bijzondere verf  geeft een bijzonder mooi effect op je muren of bijvoorbeeld op een achterwand in je keuken. Je brengt de Velluto eenvoudig aan met een blokkwast. Het effect na het drogen , is een zacht fluweel achtige structuur met mooie schaduw effecten. Het lijkt daardoor een beetje op een cement-effect. De uitstraling is  rustiek, modern en eigentijds.

Velluto – Fluweel Muurverf  in een badkamer

Als je een badkamer wilt gaan opknappen denk dan eens aan Velluto op de muren. Het geeft een rustieke uitstraling en afhankelijk van de kleur die je kiest, heb je binnen no time een eigentijdse moderne badkamer. Let er wel op dat je in vochtige ruimten een afwerking toepast. In dit geval adviseren de dan de Polycoat 2 K Matte lak.

Velluto – Fluweel Muurverf  in een keuken

Velluto kan ook worden gebruikt in een keuken. Op de foto’s kun je zien dat er Velluto op de achterwand en op het kookeiland is verwerkt. Deze kun je afwerken met een 1 K matte aflak van Protecto .

Velluto - Fluweel Muurverf

Velluto – Fluweel Muurverf

Velluto van het merk Stucco d’Or

Velluto is een hoogwaardige deco verf op basis van Kunsthars dispersie en wordt geproduceerd door Stucco d’Or . Vanwege de toevoeging van kunsthars dispersie krijg je het speciale effect. Het is sneldrogend en zuinig in gebruik. Stucco d’Or is ook de fabrikant van de Concreto Betonlookverf en van Calco Muurverf. Deze laatste verf verkopen we in onze winkel. We kunnen Calco muurverf mengen in alle denkbare wenskleuren.

Alle 13 kleuren van Velluto

Lees ook eens ons blog over de Concreto Betonlook verf van Stucco ‘d Or

Concreto – Betonlook in badkamer [TIP!]

 

Werkwijze voor Velluto van Stucco d’Or

  1. Maak als eerste je muur (of andere ondergrond)  vrij van stof en vuil en repareer eventuele beschadigingen.
  2. Breng daarna een laag Primo Primer aan en laat deze dan minimaal 4 tot 6 uur drogen. De primer mengen we in dezelfde kleur als in je gekozen Velluto kleur.
  3. Velluto eerst even goed doorroeren voor gebruik. Daarna in één of twee lagen kruislings aanbrengen met een blokkwast.
  4. Voor een optimale bescherming kun je het geschilderde oppervlak, na droging, vervolgens afwerken met Stucco d’Or Protecto 1K Mat of de Stucco d’Or Protecto 2K Mat ( voor in een badkamer) .
  5. Stofdroog na ± 2 uur, overschilderbaar na ± 4-6 uur.

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 156 reviews.