My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Velluto – Fluweel muurverf – Mauve Brown

Artikelnummer: Velluto - Fluweel muurverf - Mauve Brown Categorieën: , Tags: , , , ,

Velluto is een Fluweel Muurverf en geeft een decoratief fluweelmat effect met fijne genuanceerde kleurschakeringen. De prachtige verf is  snel en makkelijk te verwerken, in diverse kleuren  verkrijgbaar, heeft hoogwaardige pigmenten, een goede dekkracht, ademend, reukarm en is bovendien goed afwasbaar.

Verkrijgbaar in 1 of 2,5 liter en keuze uit 13 fluweelzachte kleuren .

Inhoud

,

Verf kleur

,

Vanaf 44,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Velluto – Fluweel muurverf – Mauve Brown

Velluto – Fluweel muurverf – Mauve Brown is een heel gave , hoogwaardige, decoratieve, matte, goed dekkende muurverf met fijn
fluweeleffect op basis van kunstharsdispersie. Voor een decoratief fluweelmat effect met subtiele kleurschakeringen van muren binnen.

Eigenschappen van Velluto

Velluto is een Fluweel Muurverf en geeft een decoratief fluweelmat effect met fijne genuanceerde kleurschakeringen. De prachtige verf is  snel en makkelijk te verwerken, in diverse kleuren  verkrijgbaar, heeft hoogwaardige pigmenten, een goede dek kracht, ademend, reuk arm en is bovendien goed afwasbaar.

Verwerking en afwerking van Velluto

  1. Maak je muur vrij van stof en vuil en repareer eventuele beschadigingen.
  2. Breng een laag Primo Primer aan en laat deze minimaal 4 uur drogen. De primer mengen we in dezelfde kleur al je Velluto kleur.
  3. Velluto eerst goed roeren voor gebruik. In één of twee lagen kruislings aanbrengen met een blokkwast.
  4. Voor een optimale bescherming, na droging afwerken met Stucco d’Or Protecto 1K Mat of de Stucco d’Or Protecto 2K Mat ( voor in een badkamer) .
  5. Stofdroog na ± 2 uur, overschilderbaar na ± 4-6 uur.

Velluto – Fluweel muurverf – Mauve Brown

Met Velluto kun je ± 10 m² per liter,  per laag verven. Het opgegeven rendement is theoretisch. Het werkelijke verbruik is afhankelijk van de aard en de structuur van de ondergrond en de verwerkingsmethode. Verkrijgbaar in 1 Len 2,5 L blik.

Velluto fluweel muurverf past in ieder interieur. Het geeft een heel ander effect dan de gewone muurverven. Juist door de matte fluweel uitstraling en de manier waarop je de verf aanbrengt ( met een blokkwast en niet met een vachtroller) kun je helemaal je eigen stijl creëren.  Bovendien kun je kiezen uit geweldig mooie kleuren die passen in een hedendaags interieur.

Alle 13 kleuren van Velluto

 

Velluto – Fluweel Muurverf