My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign -De nieuwste Decor Transfers

Redesign -De nieuwste Decor Transfers en stencils zijn nu bij ons binnen! Bekijk snel de nieuwste ontwerpen onder de naam Kacha. Deze decoratietransfers en stencils zijn prachtig van ontwerp en zijn helemaal te gek. Het kleurgebruik en de moderne vormgeving passen helemaal bij deze tijd. Maak van jouw meubel een echte eyecatcher met de decortransfers en stencils van de Kacha lijn.

Redesign with Prima

Redesign with Prima heeft een heel groot assortiment nieuwste decor transfers allemaal met de meest prachtige illustraties en vormgeving. Naast decortransfers hebben zij ook een breed assortiment met andere creatieve materialen die allemaal geschikt zijn voor het restylen van je  meubels of andere voorwerpen. Ook kun je deze materialen goed gebruiken bij bijvoorbeeld Mixed Media projecten.

Before and After met Decor Transfers

In de fotogalerij zie je hoe je een meubel een heel ander uiterlijk geeft met behulp van de creatieve materialen van Redesign With Prima.

Voor een makkelijke uitleg & handleiding

Redesign – Decoratie Transfers

Stencils voor restylen van meubels

Naast de nieuwe decortransfers hebben ze ook een aantal nieuwe Stencil Ontwerpen onder de naam Kacha uitgebracht. Deze zijn zeker de moeite waard. Stencilen kun je het beste doen met een zogenaamde sjabloneer kwast. In een ander blog leggen we je precies uit op welke manier je het beste stencils kunt aanbrengen.

 

 

 

 

Geschikte basis voor de decor transfers

Zoals je hierboven ook kunt zien, zijn alle meubels eerst voorzien van een mooie basiskleur door middel van verf. Deze wordt gekozen in een kleur die mooi matcht met de door jou gekozen decortransfer. Voordat je begint met schilderen, zorg er dan voor dat je ondergrond licht geschuurd is. In ieder geval stof – en vetvrij. Daarna breng je de verf aan in de kleur van jouw keuze. We hebben op onze site geschikte verf. Kijk eens bij de Fusion Mineral Paint of bij Vintage Paint. Beiden zijn mooi mat en makkelijk in de verwerking.

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.