My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Stencil & Sjabloneer Kwast

Artikelnummer: Stencil & Sjabloneer Kwast Categorieën: , Tags: , , , ,

Stencil & Sjabloneer Kwast is de ideale kwast voor het aanbrengen van uw verf of wax op sjablonen en onze stencils. Gebruik de kwast zo vaak je wilt maar zorg na gebruik voor een goede reiniging van de kwast. Doe dit met lauw water en zeep ( bijv. groene zeep).

Deze sjabloneerkwast is te verkrijgen in 2 verschillende maten : 2,5 cm en 3,6 cm.

Afmeting

2,5 cm, 3,6 cm

Vanaf 14,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Stencil & Sjabloneer Kwast

Stencil & Sjabloneer Kwast is de ideale kwast voor het aanbrengen van uw verf op sjablonen en onze stencils. Gebruik de kwast zo vaak je wilt maar zorg na gebruik voor een goede reiniging van de kwast. Doe dit met lauw water en zeep ( bijv. groene zeep).

Doop de uiteinde van de kwast haren in je verf en dep dan eerst de overtollige verf eraf op een papiertje of karton. Zorg ervoor dat je geen klodders verf op de haren van je kwast hebt. Hoe zuiniger je de verf op het uiteinde van je kwast hebt aangebracht,  hoe beter het is. Je moet namelijk voorkomen dat je overtollig verf op je sjabloon afdruk krijgt.

Sjabloneren met de speciale sjabloneerkwast

Zorg ervoor dat je sjabloon op de juiste plaats zit waar jij je afbeelding wilt hebben. Tape het sjabloon eventueel aan de zijkanten even af op je werkstuk. Begin dan met het aanbrengen van de verf met je sjabloneerkwast. Als je teveel verf op je kwast hebt zitten dan zal de verf onder het sjabloon doorlopen waardoor je geen strakke afdruk krijgt en dit is jammer.

Stencil & Sjabloneerkwast gebruiken voor wax

Niet alleen het aanbrengen van verf maar ook voor het sjabloneren met wax is deze sjabloneerkwast prima geschikt. Door de korte en stevige haarstructuur  kun je zowel wax als verf gebruiken. Beiden is goed reinigbaar.