My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign – Decoratie Transfers

Bij MY Colorful vind je een breed assortiment van decoratie transfers van Re-design with Prima.

Vanaf juni 2020 zijn deze producten op de Nederlandse markt gekomen en bij MY Colorful Interior hebben we bijna alle verkrijgbare Redesign Decoratie transfers.

Wij vinden deze transfers echt een te gek product!

Upcycle je meubels met Redesign decoratie transfers

Muren, meubelstukken, deuren…je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt de transfer erop aanbrengen. Het geeft je meubelstuk een heel eigen karakter.

De decoratie transfers van Redesign zijn de mooiste in zijn soort. Veelkleurige afbeeldingen van uitzonderlijke kwaliteit die allemaal stuk voor stuk goed verpakt zijn.

We kunnen ons voorstellen dat je voor het eerst aan de slag wilt met de transfers,  maar dat je geen idee hebt, hoe dit moet. Daarom hebben we op onze site verschillende filmpjes en uitleg geplaatst.

Hoe werk je met Redesign – Decoratie transfers

  1. Zorg dat je ondergrond schoon, droog en vetvrij is. Pas geschilderde ondergronden minimaal 24 uur laten drogen voordat je de transfer gaat plaatsen. Gebruik het alleen op watergedragen verf of op acryl verf. Vintage Paint en Fusion Mineral paint zijn uitermate geschikt als basis.
  2. Haal je decoratie transfer vellen uit de verpakking en bekijk rustig waar je de transfers wilt plaatsen. De transfers zijn verpakt in stevige kokers.
  3. Je decoratie transfer bestaat uit meerdere transfer vellen. Neem de tijd om de juiste plek te bepalen.
  4. Haal de beschermfolie van de achterzijde van het transfer.
  5. Plak het transfer daarna op de juiste plek met wat tape.
  6. Neem dan je  applicator en strijk stevig de afbeelding stukje voor stukje op je meubel. Kijk steeds of de afbeelding goed op je meubel zit alvorens je transfervel los trekt.

Kijk hier even naar een instructiefilmpje over de werkwijze van de   Redesign Decoratie Transfers . Dat geeft veel duidelijkheid. Kijk ook even bij de link voor de Do’s en Dont’s

Enkele Redesign Decoratie transfers

Albery

Beauty fully Native

Blossom Flight

Blue Wave

Botanical Magazine

Botanical Paradise

Botanical print

Hello Baby

Inked Flash

Imperial Garden

Peacock Paradise

 

 

 

Maar als je vragen hebt, kun je deze ook altijd aan ons stellen. Mail je vraag dan even naar info@mycolorfulinterior.nl

We geven graag advies en beantwoorden vragen van klanten.

 

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 56 reviews.