My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Metallic – Spuitlak- Pearly White

Artikelnummer: Metallic - Spuitlak- Pearly White- 400ml Categorieën: , Tags: , , , ,

Metallic – Spuitlak- Pearly White- Geeft een zacht witte metallic effect op al je voorwerpen.   Deze metallic spuitverf is van het bekende verfmerk Rustoleum en zit in een handige 400 ml verfsprayflacon. Het is uitstekend verwerkbaar en je kunt het toepassen op hout, metaal, kunststof, glas, keramiek  . Heel gaaf om  objecten een prachtig metallic finish te geven . Het geeft een speciale touch door de metallic deeltjes die verwerkt zijn in deze bijzondere spuitlak. Na droging en uitharding is de Metallic spuitlak krasbestendig.

14,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Metallic – Spuitlak- Pearly White

Metallic – Spuitlak- Pearly White – Geeft een licht witte metallic effect op al je voorwerpen.   Deze metallic spuitverf is van het bekende verfmerk Rustoleum en zit in een handige 400 ml verfsprayflacon. Het is uitstekend verwerkbaar en je kunt het toepassen op hout, metaal, kunststof, glas, keramiek  . Heel gaaf om  objecten een prachtig metallic finish te geven . Het geeft een speciale touch door de metallic deeltjes die verwerkt zijn in deze bijzondere spuitlak. Na droging en uitharding is de Metallic spuitlak krasbestendig.

De spuitlak droogt snel. Na 15 minuten is het stof droog. Metallic verfspray wordt binnenshuis toegepast.

Inhoud van deze flacon is 400 ml

Werkwijze voor de Metallic – Spuitlak- Pearly White

  1. ontvet je ondergrond met bijvoorbeeld Universol
  2. maak het stofvrij en zorg dat je ondergrond helemaal droog is
  3. spray met een afstand van ca 20 a 25 cm. Houdt de spay rechtop tijdens het sprayen. Meestal geeft 1 laag voldoende dekking.
  • Inhoud  van de spray fles is 400 ml
  • Gebruik binnenshuis

Upgrade  accessoires met Metallic – Spuitlak- Pearly White

Creëer een metallic effect op je  accessoires zoals frames, vazen of potten, kaarsenhouders, flessen, fotolijstenenz. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Rustoleum Decoratieve verf

Rustoleum is een welbekend verfmerk dat hoogwaardige verfproducten produceert voor de professional en voor de technische industrie. Daarnaast hebben ze een lijn met verf voor de consument waarbij aparte producten zoals deze steen spuitlak er één van is. Zo produceren ze ook Glitterverf is spuit vorm en Glow in the Dark spuitverf. Deze unieke producten zijn allemaal in onze webshop verkrijgbaar . Mocht je vragen hebben over het gebruik en toepassingen dan kun je ons altijd een email sturen met je vragen. Bellen kan altijd. Wij hebben een winkel waar je ook altijd welkom bent voor advies of om gewoon even lekker rond te kijken.

 

 

Gerelateerde producten