My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Universol- Ontvetter en verfreiniger 500 ML

Artikelnummer: universol reiniger 650 ml Categorieën: , Tag:

De ALLERbeste en meest veilige vervanger voor ammonia is een biologisch afbreekbare superontvetter. Het is niet schadelijk voor de huid. UNIVERSOL kan voor alle mogelijk denkbare schoonmaakwerkzaamheden worden ingezet. 

UNIVERSOL is een verfreiniger, allesreiniger en ontvetter ineen.

14,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

UNIVERSOL

De beste en meest veilige vervanger voor ammonia is een biologisch afbreekbare superontvetter. Het is niet schadelijk voor de huid. UNIVERSOL kan voor alle mogelijk denkbare schoonmaakwerkzaamheden worden ingezet. 

UNIVERSOL is een verfreiniger, allesreiniger en ontvetter ineen.

UNIVERSOL is niet schuimend en lost probleemloos alle vervuiling op zonder dat het oppervlak na de reiniging hoeft te worden nagewassen. Door zijn bijzondere samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten. UNIVERSOL is uitermate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het verven met alkydhars als met watergedragen coatings. 

  • Universol is een uitstekende allesreiniger en ontvetter, die als vervanger voor ammonia bovendien biologisch afbreekbaar is. Verkrijgbaar in 0,5 liter pompspray.
  • Deze ontvetter is veilig voor de huid en geschikt als verfreiniger.
  • Universol is  als verfreiniger toepasbaar op verven op basis van alkydhars en op waterbasis
  • Universol verwijdert alle  vervuilingen en je hoeft niet na te wassen. Deze allesreiniger voor de schilder en het schoonmaakbedrijf maakt de gereinigde oppervlake anti-statisch. Dit vermindert de mogelijkheid van hechting van nieuw vuil. De vervanger voor ammonia.
  • Universol is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers.
  • Universol is zeer geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergrond voor schilderwerk.
  • Door de goede eigenschappen van dit product hoef je de ondergrond niet meer na te wassen, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden.

Breng het product aan met behulp van een spons, doek of borstel. Bij sterke vervuiling behandeling herhalen. Bij eerste gebruik toepassen op minder zichtbare plaats.

 

Klant: Ik heb het in eerste instantie aangeschaft voor nicotine aanslag, het is ideaal voor deuren en ramen, je kunt er bijna alles mee reinigen, ik heb er ook mijn houten witte trap mee schoongemaakt, de verkleuringen verdwijnen echt als sneeuw voor de zon! Het is in spray vorm wel iets handiger en zuiniger in gebruik!