My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Vintage Paint- Roomwitte Krijtverf- Antique Cream

Artikelnummer: Vintage Paint- Roomwitte Krijtverf- Antique Cream Categorieën: , Tags: , ,

Vintage Paint – Roomwitte Krijtverf – Antique Cream is een hoogwaardige krijtverf. Deze verf is voorzien van het Ecolabel en daarom veilig in gebruik voor iedereen zelfs voor kinderspeelgoed en kinderkamers. Vintage Paint wordt duurzaam geproduceerd en is niet belastend voor het milieu.

Met onze Vintage Paint- krijtverf  kun je muren, meubels, deuren, trappen en vloeren schilderen. Vintage Paint hecht op hout, metaal, kunststof, steen, gips. Je kunt zelfs leer en textiel schilderen met Vintage Paint.

Verkrijgbaar in 100 en 700 ML

 

Inhoud

, ,

Soort Verf

Verf kleur

Vanaf 7,99

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Vintage Paint- Roomwitte Krijtverf- Antique Cream

Vintage Paint- Roomwitte Krijtverf- Antique Cream is een hoogwaardige krijtverf. Deze verf is voorzien van het Ecolabel en daarom veilig in gebruik voor iedereen zelfs voor kinderspeelgoed en kinderkamers. Vintage Paint wordt duurzaam geproduceerd en is niet belastend voor het milieu.

Krijtverf voor muur & meubel

Met onze Vintage Paint- krijtverf  kun je muren, meubels, deuren, trappen en vloeren schilderen. Vintage Paint hecht op hout, metaal, kunststof, steen, gips. Je kunt zelfs leer en textiel schilderen met Vintage Paint.

Verven met Vintage Paint krijtverf – Antique Cream

Zorg ervoor dat je oppervlak schoon, droog en vetvrij is. Wij adviseren om je ondergrond schoon te maken met vloeibare CIF en een schuursponsje. Laat je oppervlak daarna goed drogen voordat je begint met verven.

Vintage Paint goed doorroeren

Meng de verf voor het gebruik,  heel goed door elkaar. Zo zorg je ervoor dat de natuurlijke kleurpigmenten en de bindmiddelen goed worden vermengd. Breng daarna de eerste laag Vintage Paint op in jouw favoriete kleur. Na het drogen van de eerste laag ( ca 8 uur) , breng je de tweede laag op.

Welke kwast gebruik je bij Vintage Paint ?

Gebruik bij het schilderen altijd een kwast met een fijne haarstructuur. Je kwast kun je na het schilderen, uitspoelen met lauw water en eventueel een sopje. Hang je kwast na gebruik, andersom te drogen. Zo heb jij jarenlang plezier van je kwast . Je kunt kiezen uit kwasten met een platte top of met een ronde top. Kijk hier voor de juiste kwasten.

Je Vintage Paint – krijtverf kun je afwerken met een Natuurlijke Wax of een Varnish ( Matt of High Gloss) .

Vintage Paint Krijtverf bevat het ECO Label en is veilig in het gebruik. Ook in kinderkamers. Bestel  snel een gratis kleursample om je juiste kleurkeuze te maken !

Vintage Paint is verkrijgbaar in 54 kleuren

Er zijn meer dan 50 mooie kleuren die allemaal een matte poederachtige uitstraling hebben. Kies je voor stoer Ocean Blue of ga je voor het lieve  Faded Rose ? Om een goede kleurkeus te kunnen maken hebben we handgeschilderde kleurensamples. Zo kun jij een goede kleur keuze maken!

Pearl Grey Stone Grey Soft Grey
Warm Grey Old Grey French Grey
Dusty Green Light Petrol Moss Green
Antique Green Dusty Olive Olive Green
Bright Green Forest Green Dusty Turquoise
Old Turquoise Petrol Blue Ocean Blue
Warm Blue Royal Blue French Lavender
Faded Lavender Delightful Plum Dark Lavender
Faded Rose Antique Rose Dusty Rose
Vintage Powder Vintage Red Warm Red
Rusty Red Natural White Soft Cream
Warm Cream Antique Cream Soft Sand
French Beige Vintage Cream Vintage Tea
Soft Beige Antique Sand Old Beige
Warm Yellow Warm Latte Soft Linen
Dark Powder Vintage Brown Warm Brown
Chocolate Brown Black Velvet

Krijtverf  op waterbasis

Krijtverf op waterbasis– Krijtverf is  gemaakt op een waterbasis. Je kunt krijtverf dus altijd vermengen met water. Kwasten kun je na het schilderen met krijtverf dus ook altijd makkelijk uitspoelen onder de kraan.  Gebruik NOOIT terpentine voor het verdunnen van je krijtverf of voor het uitspoelen van je kwasten.  Omdat krijtverf op waterbasis is gemaakt, is het ook nog eens minder belastend voor ons milieu. Ook de bindmiddelen en de kleurpigmenten die worden gebruikt,  zijn vaak op natuurlijke basis.

Goed voor het milieu – ECO Label

Krijtverf met ECO Label- Vintage Paint krijtverf heeft zelfs een ECO Label omdat het volledig biologisch afbreekbaar is en volledig veilig in het gebruik. Het mag zelfs gebruikt worden op kinderspeelgoed en in kinderkamers. Dat is een fijne en veilige gedachte. Een ECO label wordt niet zomaar toegekend. De verf is daarvoor onderworpen aan vele tests en moet aan veel kwaliteitseisen voldoen. Ben jij milieubewust ? Dan is een keuze voor de krijtverf van Vintage Paint,  100% duurzaam en verantwoord.

 

Wil je meer weten over Vintage Paint Krijtverf ? Lees dan hier ons blog

Krijtverf kopen | Alles over krijtverf

Gerelateerde producten