My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

PTMD Verf – Hot White

Artikelnummer: PTMD Verf - Hot White Categorieën: , Tags: , , ,

PTMD Muurverven heeft een collectie van prachtige sfeervolle kleuren en geven een poedermat resultaat. De kleuren zijn allemaal afgestemd op de huidige woontrends. De PTMD muurverf is water gedragen en niet milieubelastend. Alleen bij MY Colorful in verschillende inhoudsmaten  verkrijgbaar.

Verkrijgbaar in 200 ml – 500 ml – 1 liter en 2,5 liter

Inhoud

, , , ,

Verf kleur

Vanaf 1,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

PTMD Verf – Hot White

PTMD Verf – Hot White-Is één van de mooie kleuren muur verf  uit de PTMD Paint Collectie.  Het is een poedermatte , roomwitte kleur die heel mooi past bij iedere woonstijl en zich goed laat combineren met andere trendkleuren.

PTMD is bij velen van jullie vooral bekend van mooie exclusieve woonaccessoires maar wat veel mensen misschien niet weten,  is dat zij  ook een  prachtige collectie van muur verven hebben. Deze muur verf collectie hebben wij opgenomen in ons assortiment omdat het hoogwaardige verf is met onwijs mooie Trendkleuren.

Verf van PTMD heeft het ECO Label

Alle PTMD verf uit deze collectie geeft een poedermat resultaat en is goed dekkend. De bijzondere kleuren zijn allemaal afgestemd op de huidige woontrends. PTMD Paint  is een watergedragen verf en niet milieubelastend. Het wordt duurzaam geproduceerd en is daarom ook drager van het ECO Label.

Exclusief bij MY Colorful Interior Verschillende inhoudsmaten van PTMD Verf

PTMD Paint levert haar muur verf standaard in blikken van 200 ml en in 2,5 liters.  Echter kregen we van onze klanten veel vraag naar liters en halve liters. Daarom vullen we nu in ons eigen atelier ook verpakkingen in 500 ml  en  1 liter blikken. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop. Selecteer eenvoudig de inhoud van je keuze.

Alle PTMD – verf specificaties:

Primer en eindlaag in één: Klaar in 2 lagen- Ultramatte Finish – Maskeert oneffenheden in de ondergrond -Uitstekende hechting- Impregneert, fixeert en isoleert water- en nicotinevlekken – Uitstekende dekking – geeft een strak, streeploos resultaat zonder zichtbare aanzet – Drager van het Europees Ecolabel – afwasbaar.

 

Rendement van PTMD Verf  is 10  m2 per liter

 

Werkwijze voor werken met PTMD Verf

PTMD Muurverf is gemakkelijk op te brengen met een blokkwast voor een authentiek resultaat.

PTMD Muurverf kan ook met een vachtroller worden aangebracht.

1. Zorg ervoor dat je ondergrond schoon, droog en stofvrij is.

2. Roer voor het gebruik de verf heel goed door. Breng een eerste dunne laag op.

3. Na droging van de eerste laag kun je de tweede dekkende laag aanbrengen.

Bij de groentinten adviseren we om eerst een grijze grondlaag aan te brengen voordat je de groene muurverf opzet. Hierdoor zal de groene kleur beter dekken. 

Alle kleuren van PTMD Verf

Charcoal Black 

Distressed Cream

Earth Grey 

Hot White 

Pure White 

Mystic Grey

Opal Green

Swanky Blank

Vintage Green 

Gerelateerde producten