My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Painting the Past – Moss 53

Artikelnummer: Painting the Past - Moss 53 Categorieën: , Tags: ,

Painting the Past -Moss is verkrijgbaar in 3 verschillende soorten verf . De Matt emulsion ( de muurverf), de Matt lak variant met ingebouwde afwerking en de Eggshell met een subtiele zijdeglans. Alle kleuren zijn in deze 3 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

 

2, 5 Liter Matt Emulsions wordt geleverd in 2,5 liter blikken. Geeft een prachtige poederachtig matte velours uitstraling. Geschikt voor plafonds en muren.

750 Ml Matt is een krijtlak met een afwerklaag ineen en geeft een egale velours & poederachtige uitstraling. Geschikt voor hout, steen, keramiek, MDF, staal, meeste kunststoffen, messing, lood zink, lei. Geschikt voor binnen en buiten 

750 Ml Eggshell krijtlak is een hoogwaardige lak op waterbasis met een subtiele zijdeglans. Geschikt voor hout, steen, keramiek, MDF, staal, meeste kunststoffen, messing, lood zink, lei. Geschikt voor binnen en buiten

Handgeschilderde sample van de echte kleur !

 

Lees hier ons uitgebreide blog over Painting the Past 

 

 

Painting the Past

, , ,

Soort Verf

Verf kleur

Vanaf 1,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Painting the Past - Moss 53 + Een stevige blokkwast is onmisbaar voor het schilderen en opbrengen van betonlookverf of muurverf.
Prijs voor beide: 17,45

Beschrijving

Painting the Past – Moss 53

Painting the Past – Moss 53 Is een hoogwaardige minerale krijtverf . De verven van Painting the Past bestaan uit hoogwaardige kleurpigmenten en de verf bevat veel krijt. Hierdoor krijgen  muren en meubels een prachtige warme, poedermatte uitstraling. Het hele kleurenpallet van Painting the Past kent meer dan 150 kleuren.  Wil je graag alle kleuren van Painting the Past zien ? Bestel dan één van onze sets met kleurenkaarten .

Painting the Past – Moss geeft uitstekende dekking

Alle verf van Painting the Past heeft een uitstekende dekking, ruikt niet, is afwasbaar en makkelijk over schilderbaar. De kleuren zijn klassiek, tijdloos en passen in elke ruimte en interieur.

Voordelen van Painting the Past

De verf heeft zijn unieke uitstraling te danken aan de hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Het resultaat? Een karakteristieke diepe en krijtachtige verf die uw woning tot leven brengt.

  • Tot 3x langer kleurbehoud. De muur behoudt tot wel 3x langer zijn kleur. Zelfs na langere tijd treedt er geen kleurverschil op bij plekken waar bijvoorbeeld een foto hangt.
  • 40% Betere dekking.  De verf bevat veel meer kleurpigment dan reguliere synthetische verf. Hierdoor heeft u minder verf per m2 nodig dan verf uit de bouwmarkt.
  • Voor iedere ondergrond en ruimte geschikt.  De verf is overal toepasbaar… voor binnen en buiten! Kies zelf de glansgraad en afneembaarheid van de verf.
  • Painting the Past wordt duurzaam geproduceerd en is milieuvriendelijk. De verf is gemaakt van natuurlijke materialen en dus niet schadelijk voor u en het milieu. De verf is ook nog eens geur arm wat de verfklus nóg leuker maakt!

Werkwijze voor het verven met Painting the Past

  1. Maak je ondergrond ( Muur of meubel) stof- en vetvrij ! Gebruik hiervoor CIF met een schuurspons of gebruik de speciale reiniger Universol.
  2. Op Meubels: verwijder eventuele losse verfdelen en schuur het oppervlak licht op,  indien nodig.
  3. Roer je verf van Painting the Past goed door zodat alle kleurpigmenten goed zijn vermengd.
  4. Breng een eerste dunne laag aan.  Laat de eerste laag goed drogen.
  5. Breng vervolgens een tweede laag aan voor een volledige dekking.

Gebruik een kwast met fijne haarstructuur voor meubels. Gebruik een blokkwast voor het schilderen van muren voor een authentiek resultaat. Painting the Past muurverf laat zich ook makkelijk met een vachtroller aanbrengen.

Lees hier ons uitgebreide blog over Painting the Past