My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Metallic verf – Metallico – Rich Gold

Artikelnummer: Metallic verf – Metallico – Rich Gold Categorieën: , Tags: , ,

Metallico is een decoratieve, glanzende en uitstekend dekkende metallic muurverf voor binnen gebruik. Bijzonder geschikt als muurverf en voor meubels door zijn hoge dekkracht en prachtige metallic glans . Metallico van Stucco d’ or is verkrijgbaar in 40 stoere en sprankelende Metallic kleuren. We leveren de Metallico in    100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter en 2,5 liter blikken.

Metallico geeft een decoratieve metallic glans en is gemakkelijk zelf aan te brengen. Je kunt de Metallico  opbrengen met kwast of een roller waardoor decoratieve effecten mogelijk zijn. De Metallico verf is water gedragen en op basis van kunsthars dispersie.

Bekijk hier de kleurfolder of bestel de handgeschilderde kleursamples in de kleur Goud.

Inhoud

, , , ,

Metallic kleuren

Verf kleur

Vanaf 7,99

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Metallic verf – Metallico – Rich Gold + Complete set vachtroller met bak
Prijs voor beide: Oorspronkelijke prijs was: €23,94.Huidige prijs is: €22,74. Bespaar 1,20

Beschrijving

Metallic verf – Metallico – Rich Gold

Metallic verf – Metallico – Rich Gold- Is een decoratieve, glanzende en uitstekend dekkende metallic verf voor binnen gebruik. Bijzonder geschikt door zijn hoge dek kracht en prachtige metallic glans. Metallico is van het merk van Stucco d’ or en is  verkrijgbaar in 40 stoere en sprankelende Metallic kleuren. We leveren de Metallico in    100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter en 2,5 liter blikken.

Maak van je muur een eyecatcher met Metallico

Een muur in je interieur krijgt een opvallende , chique uitstraling door een metallic muurverf te gebruiken. Je kunt kiezen uit 40 prachtige subtiele kleuren die van je muur een echte eyecatcher maken. Bovendien kun je je metallic muur een extra touch geven door je tweede laag metallic verf aan te brengen met een blokkwast of patroonroller. Lees ons blog om hier meer over te leren.

Metallic verf op muren en meubels

Metallico is zeer geschikt voor muren. Om een betere dekking te garanderen van de metallic muurverf, adviseren we de muur eerst een laag primer te geven. We hebben hiervoor de Primo primer die we eventueel aan kunnen kleuren in de kleur van je Metallico muurverf . Dit kun je bij je bestelling doorgeven.

De verf kan ook worden toegepast op meubels maar we adviseren in dit geval om daar dan eerst een hechtende primer op aan te brengen zoals de Zinsser 123 plus primer.

Metallic verf – Metallico – Rich Gold geeft een decoratieve glans

Metallico geeft een decoratieve metallic glans en is gemakkelijk zelf aan te brengen. Je kunt de Metallico  opbrengen met kwast , een vacht– of patroonroller waardoor verschillende decoratieve effecten mogelijk zijn. Bekijk hier de kleurfolder of bestel de handgeschilderde kleursamples in de kleur Goud.

Handgeschilderde kleur samples – Rich  Gold

Als enige maken we bij MY Colorful Interior van alle Metallico kleuren, handgeschilderde kleur samples. Deze samples zijn in pakketten te koop en zijn samengesteld op basis van de kleurgroepen . Wil je voorkomen dat je de verkeerde kleur kiest, dan raden we je zeker aan om een samplepakket te bestellen.

Bekijk hier de instructiefilm voor het aanbrengen van de Metallico muurverf. Metallico wordt geproduceerd door SPS

Gerelateerde producten