My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Handgeschilderde kleursample betonlook verf – Mist

Handgeschilderde kleursample Betonlook verf- Mist

Vind je het moeilijk om een goede kleurkeus te maken ?

Vraag dan een handgeschilderde kleursample aan. De kleur Mist is alleen verkrijgbaar in combinatie met de Witte primer omdat de kleur Mist het mooist tot zijn recht komt met een witte basis.

 

Maximaal 6 gratis samples!

Soort Sample

,

Vanaf 0,00

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Handgeschilderde kleursample Betonlook verf – Mist

Handgeschilderde kleursample Betonlook verf – Mist  is zowel in een XL Formaat verkrijgbaar als in het kleine gratis formaat van 5 x 5 cm. . De samples helpen je om een goede kleurkeus te kunnen maken.

We hebben ruim 22 verschillende kleuren betonlook verf. Door een betonlookverf te combineren met één van de 4 primer kleuren creëer je weer een ander kleureffect. Zo zijn er heel veel kleurmogelijkheden.

Betonlook verf samples

We maken de handgeschilderde samples in ons eigen atelier. Dit doen we op stevig A 4 papier . Eerst zetten we de primer op. Na het drogen van de primer brengen we de betonlookverf in 2 lagen aan. Tot slot zetten we er een matte laklaag overheen. De samples die we versturen voelen wel wat ruw aan. Dit komt omdat we de papieren kleursamples niet kunnen opschuren.

Vind je het moeilijk om een goede kleurkeus te maken ?

Vraag dan nu handgeschilderde kleursamples betonlookverf aan. We hebben een keus uit gratis samples en uit XL Samples. De gratis kleursamples  hebben een afmeting van 5 x 5 cm . Hiervan mag je er maximaal 6 aanvragen. Deze worden gratis naar je huisadres gestuurd.

De XL samples hebben een groter formaat. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van 1,00 euro per stuk of je besteld ons pakket met alle XL Samples. In dit pakket zitten meer dan 22 kleursamples.

De kleursamples Mist met primer wit zijn gratis 5 x 5 en in  XL Formaat verkrijgbaar!