My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Samplepakket XL- Betonlook verf- Effect Paint

Wil jij graag betonlook verf maar vind je het lastig om je kleurkeus te bepalen ? Bestel dan dit XL kleuren sample pakket.

Deze XL samples zijn allemaal  uniek en handgeschilderd zodat je makkelijker je keus kan maken.

Je krijgt dan alle kleursamples van de betonlook verf -Effect Paint en dat zijn er meer dan 20.

Voor dit pakket vragen we een kleine bijdrage.

20,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Samplepakket XL- Betonlook verf- Effect Paint

Samplepakket XL- Betonlook verf- Effect Paint- Wil jij graag betonlookverf gaan gebruiken voor je schilderproject ? Bijvoorbeeld op je trap, op een muur of op je aanrechtblad ? Maar vind je het lastig om je kleurkeus te bepalen ? Bestel dan het samplepakket XL . In dit pakket zitten meer dan 20 unieke handgeschilderde kleursamples van alle kleuren betonlookverf Effectpaint. Zo maak je nooit een verkeerde kleurkeuze.

Vertrouw niet op digitale kleurweergave

Kleuren die worden weergegeven op je mobiel of laptop zijn vaak vertekend. Het is daarom moeilijk om vanaf een beeldscherm een goede kleurkeus te maken. Dat is de reden dat wij bij MY Colorful Interior en bij MY Industrial Interior van onze verfmerken, unieke handgeschilderde kleursamples voor je maken. Zo krijg je altijd de originele kleur te zien en weet je wat je koopt.

Losse kleursamples bestellen

Het Samplepakket bevat alle kleuren van deze betonlookverf. Maar je kunt natuurlijk ook losse kleursamples bestellen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een grijstint dan hoef je  niet het hele pakket te bestellen. Je kunt dan kiezen uit losse kleur samples. Wel zo gemakkelijk.

Onze kleuren betonlook verf

Gerelateerde producten