My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Fusion Mineral Paint – Stain and Finishing Oil – Cappuccino

Artikelnummer: Fusion Mineral Paint - Stain and Finishing Oil - Cappuccino Categorieën: ,

Stain & Finishing Oil – All in One Wood Finish van Fusion, is milieuvriendelijk en eenvoudig aan te brengen. Deze combinatie van beits en toplaag biedt een uitzonderlijke duurzaamheid op meubels of oppervlakten die heel vaak gebruikt worden, zoals tafelbladen, keukenkasten en zelfs vloeren. Inhoud 237 Ml

Bekijk de instructievideo onderaan deze pagina! 

32,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Fusion Mineral Paint – Stain and Finishing Oil – Cappuccino

Fusion Mineral Paint – Stain and Finishing Oil – Cappuccino is milieuvriendelijk en eenvoudig aan te brengen. Deze combinatie van beits en toplaag biedt uitzonderlijke duurzaamheid op meubels of oppervlakten die heel vaak gebruikt worden, zoals tafelbladen, keukenkasten en zelfs vloeren.

Stain and Finishing Oil kan worden gebruikt op onbehandeld hout of over eerder geverfde oppervlakken. Hou er rekening mee dat alle producten op oliebasis na verloop van tijd geel worden. Als je de olie over een witte verf gebruikt, krijg je een licht vergelingseffect.

Werkwijze voor Stain en finishing oil

1 laag blijft transparant met zichtbaarheid van houtnerf. Breng de olie aan op een vetvrije en schone ondergrond. Aanbrengen kan zowel met een kwast als met een doek. Verwijder de overtollige olie na 15-30 minuten. De 2e laag olie  zal het oppervlak meer dekkend maken net als  verf.

De Stain and Finishing Oil is ideaal om de nerven van het hout te accentueren in een kleur naar keuze. Verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren.

EbonyCappuccinoGolden PineDriftwoodNaturalWhite

Zeer gemakkelijk in gebruik, geurarm en milieuvriendelijk! Breng het aan met een kwast of doek en veeg de overtollige olie weg.