Winkeltijden di t/m do 09.00 -18.00. Vrijdag 09.00- 21.00. Zaterdag 09.00-16.00. Maandag op afspraak 06-30662035

My Colorful Interior
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Fusion Mineral Paint – French eggshell

Artikelnummer: Fusion Mineral Paint - French Eggshell Categorie: Tags: , , ,

Fusion is een 100 % acrylverf en water gedragen. Het is duurzaam geproduceerd, niet milieubelastend en veilig in gebruik. Fusion kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is een matte acrylverf die snel droogt. Na ca 4 uur kun je een tweede laag aanbrengen. Je hoeft er geen grondverf onder te zetten.

Wat kun je schilderen met verf van Fusion ?

Met Fusion kun je schilderen op hout, gips, kunststof en steen. Het is de ideale verf om je meubels mee te schilderen of leuke woonaccessoires mee te pimpen. Ook op een muur doet ie het bijzonder goed! Fusion geeft een poedermat resultaat. De verf heeft bovendien een ingebouwde toplaag en wordt dus relatief krasbestendig. Fusion is droog na ca 4 uur.

Lees hier verder 

Inhoud

,

Kleur

Geschikt voor

binnen, buiten

Soort Verf

Toepassingen

Deuren en kozijnen, Keukenkasten, Meubels, Muren

Vanaf 5,00

Wissen

Beschrijving

Fusion Mineral Paint – French Eggshell

Fusion Mineral Paint- French Eggshell  is een vergrijsde groene kleur die lijkt op de groene tint van Eucalyptus

Welke eigenschappen heeft Fusion Mineral Paint?

Fusion is een 100 % acrylverf en water gedragen. Het is duurzaam geproduceerd, niet milieubelastend en veilig in gebruik. Fusion kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is een matte acrylverf die snel droogt. Na ca 4 uur kun je een tweede laag aanbrengen. Je hoeft er geen grondverf onder te zetten.

Wat kun je schilderen met verf van Fusion ?

Met Fusion kun je schilderen op hout, gips, kunststof en steen. Het is de ideale verf om je meubels mee te schilderen of leuke woonaccessoires mee te pimpen. Ook op een muur doet ie het bijzonder goed! Fusion geeft een poedermat resultaat. De verf heeft bovendien een ingebouwde toplaag en wordt dus relatief krasbestendig. Fusion is droog na ca 4 uur. Als je een extra bescherming wilt aanbrengen dan kan dit uiteraard ook met de Fusion Top Coat. 

De Verpakking 

De verf van Fusion is verkrijgbaar in uitzonderlijk mooie sprankelende kleuren en is verpakt in een ronde kunststof doorzichtige pot met een witte schroefdeksel.  Bij het sluiten van je pot verf  moet je wel zorgen dat er geen verf aan de schroefranden zit,  anders gaat je deksel vastzitten.  Als dit wel gebeurd, houd dan de deksel met de pot even onder warm water zodat de verf in de schroefranden zacht wordt. Daarna draai je de deksel makkelijk open.

De verf is verkrijgbaar in testpotjes van 37 ml en in halve liter potten (500 ml) . Het testpotje is vooral erg handig om te kijken of je de kleur mooi genoeg vindt.

Hoe werk je met Fusion Mineral Paint ?

  1. Ontvet je oppervlak wat je gaat schilderen. Dat kan heel eenvoudig en goedkoop met CIF en een schuurspons ( hetzelfde als wat je vaak in de keuken gebruikt!) . Veeg het daarna af met een schone vochtige doek.
  2. Laat je oppervlak drogen
  3. Roer je Fusion Mineral Paint heel goed door zodat alle kleurpigmenten vermengt zijn.
  4. Breng dan met een zachte fijne kwast je eerst laag Fusion verf aan en laat dit 4 uur drogen. Wij vinden de kwasten de Old Red barn heel erg fijn. Deze hebben een heel mooie haarstructuur waardoor je streeploos kunt schilderen. Investeren in een goede kwast is echt geen weggegoid geld. Na gebruikt kun je heel eenvoudig je kwast uitspoelen met lauw water en een sopje. Daarna leg je de kwat weg. Zo kun je er jaren mee doen.
  5. Je kunt je meubelstuk daarna nog patineren met één van de mooie waxen van Fusion of van Vintage Paint. Deze zijn beide gemaakt van bijenwas.

Laat je inspireren door de kleuren van Fusion en upcycle ook jouw meubels !

 

Gerelateerde producten