My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

redesign-with-prima-decor-stencil-tribal imprint

Artikelnummer: redesign-with-prima-decor-stencil-tribal imprint Categorie: Tags: , , ,

Redesign – Decoratie Stencil – Tribal Imprint. Eenvoudiger aan te brengen dan behang, stencils kunnen met zoveel producten worden gebruikt! Rol over het sjabloon met verf voor een snel en eenvoudig resultaat, dep Decor Wax erover voor een glimmend effect, meng meerdere kleuren Metallic Sheen of Chalk Paste erover voor een leuk ontwerp, of verdeel een pasta over het sjabloon voor een verhoogd effect!

Afmeting stencil : 23 cm x 30,5 cm

Lasergesneden op 16 Mil Mylar

Bekijk hieronder de instructiefilm.

16,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

redesign-with-prima-decor-stencil-tribal imprint + Redesign - Chalk Paste - Victorian Lace
Prijs voor beide: 31,90

Beschrijving

redesign-with-prima-decor-stencil-tribal imprint

redesign-with-prima-decor-stencil-tribal imprint.  Eenvoudiger aan te brengen dan behang, stencils kunnen met zoveel producten worden gebruikt! Rol over het sjabloon met verf voor een snel en eenvoudig resultaat, dep Decor Wax erover voor een glimmend effect, meng meerdere kleuren Metallic Sheen of Chalk Paste erover voor een leuk ontwerp, of verdeel een pasta over het sjabloon voor een verhoogd effect!

Decor stencil van Redesign is duurzaam

Wist je dat je de stencils van Redesign meerdere malen kunt gebruiken ? Spoel ze eenvoudig af onder de kraan, droog ze af en ze zijn helemaal klaar  voor je volgende creatieve project.

  • Afmeting stencil Tribal imprint : 23 x 30,5 cm
  • Lasergesneden op 16 Mil Mylar

Hoe werk je met Redesign Decor Stencils ?

Plaats je stencil op de juiste plek op je ondergrond en tape het eventueel even vast zodat je stencil niet kan verschuiven. Als je werkt met verf, neem dan een tamponeerkwast of een sponsje. Doe een heel klein beetje verf aan de spons of kwast en veeg het overtollige er eerst vanaf. Houd je kwast of sponsje daarna recht boven het sjabloon en vul dan voorzichtig de uitsparingen van het sjabloon. Als je teveel verf gebruikt, kan het gaan uitvloeien onder de uitsparingen en dan krijg je vlekken. Voorkom dat je teveel verf gebruikt, wees spaarzaam.

Hoe werk je met Chalkwash op je stencil ?

Plaats je stencil op de juiste plek op je ondergrond en tape het eventueel even vast zodat je stencil niet kan verschuiven. Neem dan een spread spalter en doe hier een beetje chalkwash aan. Veeg dit uit over je stencil zodat de Chalkwash in de uitsparingen komt. Met de Chalkwash krijg je een 3 D Effect. Redesign Chalkwash is in verschillende kleuren verkrijgbaar maar als je de witte chalkwash neemt, kun je deze ook verven in je favoriete en gewenste kleur.

Gerelateerde producten