My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign – Decoupage Tissue Paper – Siamese Splendor

Artikelnummer: Redesign - Decoupage Tissue Paper - Siamese Splendor Categorieën: , Tags: , ,

Dit decoupage papier van het merk Redesign, hebben allemaal stuk voor stuk prachtige designs. Ze zijn bijzonder geschikt voor al je decoupage projecten. De decoupage vellen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende en prachtige designs. Voor het aanbrengen van de afbeeldingen gebruik je de decoupage & transfer gel of Modpodge.  Hoewel het decoupage papier van Redesign gemaakt is van een speciale vezelstructuur met Mulberry Tissue papier heeft het de sterkte en uitstraling van textiel. Het scheurt niet snel, krimpt niet, je krijgt bijna geen kreukels in je werk en het verwerkt makkelijk doordat het zo stevig van structuur is.

Siamese Splendor II heeft de Afmeting: 48,26 x 76,2 cm  en is geschikt voor al je make over projecten.

Soort Materiaal

12,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Redesign – Decoupage Tissue Paper – Siamese Splendor

Redesign – Decoupage Tissue Paper – Siamese Splendor is een prachtig gedecoreerd ‘Tissue’ paper en zeer geschikt voor al je decoupage projecten.

Losse bloemen drijven op waterlelies, terwijl koivissen ertussen schieten! Het prachtige patroon is geplaatst op een subtiele, gestreepte achtergrond en creëert een prachtig nieuw ontwerp in echte CeCe-stijl! Combineer het met de nieuwe “Siamese Splendor Décor Transfer” voor een samenhangende en stijlvolle look. Ons Décor Tissue Paper is perfect voor gebruik op muren, meubels en andere decoratieartikelen. Het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken.
Meet en snijd eenvoudigweg de gewenste hoeveelheid papier, breng Transfer Gel aan op het voorbereide oppervlak, leg er papier op en strijk het glad met de Scraper Tool of Brayer. Breng er nog een laag Transfer Gel op aan en laat drogen.

Afmeting: 48,26 x 76,2 cm

De decoupage vellen zijn verkrijgbaar in  veel verschillende groottes en prachtige designs. Voor het aanbrengen van de afbeeldingen gebruik je de decoupage & transfer gel of Modpodge.

Decoreren met decoupagepapier van Redesign

Ontdek een nieuwe manier om je meubels en decoratiestukken te decoreren met ons Redesign Decoupage Décor Tissuepapier. Deze prachtige vellen zijn gemaakt als decoratief speciaal vel en hebben een machinaal gemaakte vezelstructuur voor een delicate en unieke look. De dikkere breedte zorgt voor eenvoudiger gebruik, plaatsing en duurzaamheid, terwijl het scheurbestendig is in tegenstelling tot dunnere tissuematerialen. Dit zorgt voor een helderder en levendiger uiterlijk en afwerking. Geweldig voor meubels en collagedecor. Gebruik voor het beste resultaat onze zachte glansgel of zachte matte gel.

Decoupage papier van Redesign met de uitstraling van textiel

Hoewel het decoupage papier van Redesign gemaakt is van een speciale vezelstructuur met Mulberry Tissue papier heeft het de sterkte en uitstraling van textiel. Het scheurt niet snel, krimpt niet, je krijgt bijna geen kreukels in je werk en het verwerkt makkelijk doordat het zo stevig van structuur is.

Lees hier ons blog over de technieken van Decoupage.

Decoupage – Een makkelijke uitleg

 

 

 

Gerelateerde producten