My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

ReDesign – Decoupage Fiber Paper – A1 – Swedish Posy

Artikelnummer: ReDesign – Decoupage Fiber Paper – A1 – Swedish Posy Categorieën: , , Tags: , ,

Dit decoupage papier van het merk Redesign, hebben allemaal stuk voor stuk prachtige designs. Ze zijn bijzonder geschikt voor al je decoupage projecten. De decoupage vellen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende en prachtige designs. Voor het aanbrengen van de afbeeldingen gebruik je de decoupage & transfer gel of Modpodge.  Hoewel het decoupage papier van Redesign gemaakt is van een speciale vezelstructuur met Fiber papier heeft het de sterkte en uitstraling van textiel. Het scheurt niet snel, krimpt niet, je krijgt bijna geen kreukels in je werk en het verwerkt makkelijk doordat het zo stevig van structuur is.

Deze afbeelding –  Swedish Posy, heeft een afmeting van: 59.4 x 84.1 cm (A1 formaat) en is geschikt voor grotere projecten.

Afmeting

A1 Formaat Decoupage Paper

Soort Materiaal

22,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

ReDesign – Decoupage Fiber Paper – A1 – Swedish Posy

ReDesign – Decoupage – Paper – A1 – Swedish Posy. Prachtig gedecoreerd Fiber papier en zeer geschikt voor al je decoupage projecten. De decoupage vellen zijn verkrijgbaar in  veel verschillende groottes en prachtige designs. Voor het aanbrengen van de afbeeldingen gebruik je de decoupage & transfer gel of Modpodge.

Dit mooie Decoupage Fiber Paper A1 is ontworpen om te combineren met de vintage-stijl bloemen Décor Transfers® en is geïnspireerd op de handgeschilderde wandpanelen die te vinden zijn in traditionele Zweedse 18e-eeuwse herenhuizen.

Het ontwerp heeft een mooi bloemmotief geïnspireerd op Chalk Paint-kleuren. Het ontwerp heeft zo’n delicaat gevoel van vintage romantiek, maar voelt toch eigentijds aan.

Dit mooie bloemdessin is geïnspireerd op de reizen van de ontwerper naar Zweden, waar ze veel landhuizen bezocht. Tijdens het Gustaviaanse tijdperk werden deze landhuizen gebruikt door rijke families om zich tijdens de zomermaanden in terug te trekken en waren ze vaak sierlijk ontworpen in een Frans geïnspireerde rococostijl met delicate bloem- en vogelmotieven, gedempte pastelkleuren en delicate, uitgesneden houten lijstwerk.

Combineer dit mooie Vezelpapier met een van de andere “Swedish Posy”-producten voor een prachtig op elkaar afgestemd project of kamer.

Ons papier is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Meet en knip eenvoudigweg de gewenste hoeveelheid papier, breng een decoupagemedium aan op het voorbereide oppervlak, leg er papier op en strijk het glad met de Scraper Tool of Brayer. Afdichting naar wens!

Herontwerp met Prima’s Paper is perfect voor gebruik op muren, meubels en andere decoratieartikelen.

Een hoogwaardig materiaal gebouwd op flexibiliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Onze nieuwe decoupagevezel zal u zeker ongelooflijke resultaten en toepassingen opleveren.

Decoreren met decoupagepapier van Redesign

Ontdek een nieuwe manier om je meubels en decoratiestukken te decoreren met ons Redesign Decoupage Décor Tissuepapier. Deze prachtige vellen zijn gemaakt als decoratief speciaal vel en hebben een machinaal gemaakte vezelstructuur voor een delicate en unieke look. De dikkere breedte zorgt voor eenvoudiger gebruik, plaatsing en duurzaamheid, terwijl het scheurbestendig is in tegenstelling tot dunnere tissuematerialen. Dit zorgt voor een helderder en levendiger uiterlijk en afwerking. Geweldig voor meubels en collagedecor. Gebruik voor het beste resultaat onze zachte glansgel of zachte matte gel.

Decoupage papier van Redesign met de uitstraling van textiel

Hoewel het decoupage papier van Redesign gemaakt is van een speciale vezelstructuur met Mulberry Tissue papier heeft het de sterkte en uitstraling van textiel. Het scheurt niet snel, krimpt niet, je krijgt bijna geen kreukels in je werk en het verwerkt makkelijk doordat het zo stevig van structuur is.

Lees hier ons blog over de technieken van Decoupage.

Decoupage – Een makkelijke uitleg

 

 

 

Gerelateerde producten