My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign – Decor Transfer -Redesign – Decoupage TISSUE PAPER – Cerulean Blooms I

Artikelnummer: Redesign - Decoupage Tissue Paper - Cerulean Blooms I-1 Categorieën: , Tags: , ,
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Dit decoupage papier van het merk Redesign, hebben allemaal stuk voor stuk prachtige designs. Ze zijn bijzonder geschikt voor al je decoupage projecten. De decoupage vellen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende en prachtige designs. Voor het aanbrengen van de afbeeldingen gebruik je de decoupage & transfer gel of Modpodge.  Hoewel het decoupage papier van Redesign gemaakt is van een speciale vezelstructuur met Mulberry Tissue papier heeft het de sterkte en uitstraling van textiel. Het scheurt niet snel, krimpt niet, je krijgt bijna geen kreukels in je werk en het verwerkt makkelijk doordat het zo stevig van structuur is.

Cerulean Blooms I heeft de Afmeting: 48,26 x 76,2 cm  en is geschikt voor al je make over projecten.

Soort Materiaal

12,95

Uitverkocht


Beschrijving

Redesign – Decoupage Tissue Paper –

Redesign – Decoupage TISSUE PAPER – Cerulean Blooms I

Redesign – Decoupage Tissue Paper – Cerulean Blooms I is een prachtig gedecoreerd ‘Tissue’ paper en zeer geschikt voor al je decoupage projecten.

Transformeer uw interieur met ons “Cerulean Blues I” Décor Tissue Paper en voeg een vleugje bloemenschoonheid toe aan elke kamer.

Met een diep cerulean blauwe achtergrond, prachtige crèmekleurige bloemen en fluisterend gebladerte, werkt elk element samen om een ​​prachtig, opvallend ontwerp te creëren dat een vleugje elegantie en schoonheid aan elke kamer geeft. Ons vloeipapier is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken.
Meet en snijd eenvoudigweg de gewenste hoeveelheid papier, breng Transfer Gel aan op het voorbereide oppervlak, leg er papier op en strijk het glad met de Scraper Tool of Brayer. Breng er nog een laag Transfer Gel op aan en laat drogen.

Afmeting: 48,26 x 76,2 cm

De decoupage vellen zijn verkrijgbaar in  veel verschillende groottes en prachtige designs. Voor het aanbrengen van de afbeeldingen gebruik je de decoupage & transfer gel of Modpodge.

Decoreren met decoupagepapier van Redesign

Ontdek een nieuwe manier om je meubels en decoratiestukken te decoreren met ons Redesign Decoupage Décor Tissuepapier. Deze prachtige vellen zijn gemaakt als decoratief speciaal vel en hebben een machinaal gemaakte vezelstructuur voor een delicate en unieke look. De dikkere breedte zorgt voor eenvoudiger gebruik, plaatsing en duurzaamheid, terwijl het scheurbestendig is in tegenstelling tot dunnere tissuematerialen. Dit zorgt voor een helderder en levendiger uiterlijk en afwerking. Geweldig voor meubels en collagedecor. Gebruik voor het beste resultaat onze zachte glansgel of zachte matte gel.

Decoupage papier van Redesign met de uitstraling van textiel

Hoewel het decoupage papier van Redesign gemaakt is van een speciale vezelstructuur met Mulberry Tissue papier heeft het de sterkte en uitstraling van textiel. Het scheurt niet snel, krimpt niet, je krijgt bijna geen kreukels in je werk en het verwerkt makkelijk doordat het zo stevig van structuur is.

Lees hier ons blog over de technieken van Decoupage.

Decoupage – Een makkelijke uitleg

 

 

 

Gerelateerde producten