My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Betonlookverf voor trap | pakket | Zwart

Artikelnummer: Betonlookverf voor trap | pakket | Zwart Categorie:

Dit complete betonlookverfpakket bevat

 1. 1 liter Betonlookverf Zwart

 2. 1 liter Korrelprimer Zwart

 3. 1 liter matte aflak (coating)van Polyvine

 4. set 3 schuurblokken

 5. uitgebreide handleiding

Verf kleur

169,96

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Betonlookverf voor trap | pakket | Zwart + Accessoire set voor Effectpaint
Prijs voor beide: 199,46

Beschrijving

Betonlookverf voor trap | pakket | Zwart

Betonlookverf voor trap | pakket | Zwart- In ons assortiment hebben we complete pakketten met primer , betonlookverf en de coating . De complete pakketten zijn speciaal samengesteld voor het maken van een betonlook trap . Dat is wel zo gemakkelijk!

In dit complete pakket betonlookverf zit alles wat je nodig hebt voor het schilderen van een trap. Eén pakket is voldoende voor het schilderen ca 8 vierkante meter.

Maak een betonlooktrap met betonlookverf

Als je een eenvoudige trap hebt die je graag een betonlook wilt geven,  dan is deze betonlookverf hiervoor ideaal. Met onze ultra sterke betonlookverf maak je van een eenvoudige trap een betonlooktrap met een stoer en tegelijk chique uiterlijk. Door de speciale aflak (coating)  is je betonlook trap volkomen duurzaam voor dagelijks gebruik. Met de goede voorbereiding kun je dit makkelijk zelf doen.  Onze complete pakketten zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Inhoud van het complete pakket voor een trap

Wat zit er in het complete pakket:

de korrelprimer die nodig is voor een goede hechting van de betonlookverf op de ondergrond en deze speciale primer zorgt voor het juiste effect van de betonlookverf.

De betonlookverf waarmee je het effect en de kleur aanbrengt. Zonder de korrelprimer krijgt de betonlookverf niet het gewenste effect en onvoldoende hechting . De betonlookverf is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

De aflak (coating) : Voor het afcoaten of aflakken van je trap hebben we aan het complete pakket een speciale ultra sterke 1 komponenten lak,  toegevoegd . Deze lak is mat en beschermt je trap voor het dagelijks gebruik. De 1 K lak van Polyvine is de sterkste 1 K lak die op de markt verkrijgbaar is. Het vergeelt niet, is makkelijk op te brengen en het voordeel is dat je niet hoeft te mengen met een verharder.

Schuurblokjes bedoeld voor het tussentijds opschuren van je trap.

STAPPENPLAN VOOR HET VERVEN VAN EEN BETONLOOK TRAP

 1. Verwijder lijm-, stof- en verfresten van je trap
 2. Reinig en ontvet je trap daarna met vloeibare cif en een schuurspons.
 3. Schuur je trap daarna met 120 korreldikte schuurpapier
 4. Verwijder het stof en breng vervolgens je eerste korrel primer laag aan met een blokkwast
 5. Zorg dat de korrelprimer overal goed dekt en de korrels goed zijn verdeeld. Als dit niet het geval is , kun je nog een tweede laag primer aanbrengen. Hou wel minimaal een tussentijdse droogtijd van 8 uur aan.
 6. Na 8 uur drogen kun je de eerste laag betonlookverf gaan aanbrengen. Dit kan met een blokkwast. Verdeel de betonlookverf regelmatig over de primerlaag. Je kunt de betonlookverf eventueel uitsmeren met een pleisterspaan . Voor de hoekjes kun je eventueel een ouderwetse flessenschraper ( Rubber _Action) gebruiken.
 7. Laat dan je betonlookverf drogen. De witte kalkdeeltjes uit de betonlookverf zullen vanzelf egaal opdrogen en het oppervlak zal gelijkmatig drogen. Na 8 uur is het overschilderbaar. Het kan zijn dat je nu al tevreden bent over de kleur en het resultaat. Voor een diepere kleurintensiteit adviseren we om een tweede laag betonlookverf aan te brengen.
 8. Na droging van de betonlookverf laat je je trap eerst 16 uur drogen. Breng daarna je eerste laag aflak ( coating) aan. Dit kan met een lakrolletje of met een varnish kwast. Aflakken doe je in minimaal 2 lagen.
 9. Bij de levering van het complete betonlookverf pakket voor je trap krijg je een uitgebreide handleiding van ons meegestuurd.