My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Grijze Betonlookverf- Concreto – Arctic Grey

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco D’or) is geschikt voor o.a.  muren, trappen en aanrechtbladen. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren. Bestel bij ons een kleurenpakket om  deze kleuren te bekijken om tot een goede keus te komen. Of bestel maximaal 6  handgeschilderde kleursamples.

Rendement: 4 m2 per liter (in 2 lagen)

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Verf kleur

Vanaf 1,00

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Grijze Betonlookverf- Concreto – Arctic Grey

Grijze Betonlookverf- Concreto – Arctic Grey- Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco D’or) is zeer geschikt voor muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig. Voor een mooi betonlook (effect) breng je eerst de primer (Primo)  aan. Deze is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eindlaag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo is overschilderbaar na ongeveer 4-6 uur. Wij mengen de Primo is de gewenste kleur.

 Concreto Betonlook verf

De Concreto is de betonlook verf. De eerste laag breng je met een vachtroller aan. De tweede laag breng je met een blokkwast aan verwerk je vervolgens met een pleisterspaan met ronde hoeken. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor het afwerken van aanrechtbladen,natte ruimten , trappen en vloeren adviseren wij onze 2 K lak van Protecto aan te brengen in 2 lagen. Muren werk je af met onze 1 K lak van Protecto.

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren.

Rendement: 4 m2 per liter in 2 lagen

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Gerelateerde producten