My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Betonlookverf- Stucco D’or -Concreto-Basic Light Grey

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco D’or) is zeer geschikt voor op muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen of badkamermuren adviseren wij onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 lagen. Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Rendement: 4 m2 per liter (in 2 lagen)

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Verf kleur

Vanaf 1,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Betonlookverf- Stucco D’or -Concreto-Basic Light Grey

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco D’or) is zeer geschikt voor muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Voor een mooi betonlook (effect) breng je eerst de primer (Primo)  aan. Deze is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eindlaag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo is overschilderbaar na ongeveer 4-6 uur.

De Concreto is de betonlook verf. De eerste laag breng je met een roller aan. De tweede laag breng je met een blokkwast aan verwerk je vervolgens met een pleisterspaan met ronde hoeken. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen adviseren wij onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 lagen. Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Rendement: 4 m2 per liter in 2 lagen

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Gerelateerde producten