My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Betonlookverf – Concreto – Paars – Stylish Light Violet

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco d’Or) is zeer geschikt voor op muren , badkamers, keukens, trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen of badkamermuren adviseren wij onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 lagen. Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren. Bestel bij ons een handgeschilderd samplepakket of een losse kleur sample om tot een goede keus te komen.

Rendement: 4 m2 per liter (in 2 lagen)

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Verf kleur

Vanaf 1,00

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Stylish Light Violet + Concreto-Stucco d'Or- accessoirepakket
Prijs voor beide: Oorspronkelijke prijs was: €82,50.Huidige prijs is: €78,37. Bespaar 4,13

Beschrijving

Betonlookverf – Concreto – Paars – Stylish Light Violet

Betonlookverf – Concreto – Paars – Stylish Light Violet is een matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto van het merk Stucco d’Or en is zeer geschikt voor muren, trappen , badkamers, keukens en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Voor een mooi betonlook (effect) op muren breng je eerst de primer (Primo)  aan. Deze is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eindlaag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo is overschilderbaar na ongeveer 4-6 uur.

Voor een mooi betonlookeffect op aanrechtbladen en op gladde ondergronden breng je eerst de Zinsser primer  aan voor een extra  sterke hechting.

De Concreto is de betonlook verf. De eerste laag breng je met een roller aan. De tweede laag breng je met een blokkwast aan verwerk je vervolgens met een pleisterspaan met ronde hoeken. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen adviseren wij onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 lagen. Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren.

Rendement: 4 m2 per liter in 2 lagen

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Gerelateerde producten