My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Betonlookverf Concreto – Paars – Robust Pastel Lila

Deze zeer matte en uitstekend dekkende Concreto betonlookverf (van het merk Stucco d’Or) is zeer geschikt voor op muren , trappen , keukens, badkamers en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar. Voor aanrechtbladen of badkamermuren adviseren wij onze 2 componentenlak van Protecto aan te brengen in 2 lagen. Muren werk je af met onze 1 K lak van Protecto. Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren. Je kunt ook handgeschilderde kleursamples bestellen om je favoriete kleur te bepalen. Rendement: 8 m2 per liter (4 m2 voor  2 lagen). Let op: Concreto zijn naar wens , gemengde kleuren en kunnen niet worden geretourneerd. Kies daarom voor een speciaal handgeschilderde kleursample om je favoriete kleur te kiezen.

Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd ! Lees hieronder meer informatie en bekijk het instructiefilmpje.

Verf kleur

Vanaf 1,00

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Betonlookverf Concreto – Paars – Robust Pastel Lila + Concreto-Stucco d'Or- accessoirepakket
Prijs voor beide: Oorspronkelijke prijs was: €47,95.Huidige prijs is: €45,55. Bespaar 2,40

Beschrijving

Betonlookverf Concreto – Paars – Robust Pastel Lila

Betonlookverf Concreto – Paars – Robust Pastel Lila – Is een matte en uitstekend dekkende betonlook verf van  Stucco d’Or is zeer geschikt voor muren , trappen , badkamers , keukens en op aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Voor een mooi betonlook (effect) op muren breng je eerst de Primo Primer aan. Deze sepciale primer mengen we in de kleur van je Concreto betonlookverf. Deze primer is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eindlaag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo primer  is overschilderbaar na ongeveer 4-6 uur.

Voor een mooi betonlookeffect op aanrechtbladen en op zeer gladde ondergronden zoals tegels of een marmerenblad, breng je eerst de ultrasterke  Zinsser primer aan voor een extra  sterke hechting.

Betonlookverf Concreto aanbrengen

De Concreto betonlookverf van het merk Stucco d’ Or is een matte betonlookverf op basis van kunsthars dispersie. De eerste laag breng je met een vachtroller aan. De tweede laag breng je aan met een  pleisterspaan met ronde hoeken.  Dit noemen ze een zogenaamde Venetiaanse spaan . Door met je Venetiaanse spaan of met een blokkwast de tweede laag aan te brengen in vormen en streken, creëer je je eigen structuur en uitstraling. We hebben een handig accessoire pakket samengesteld zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor het werken met de Concreto betonlookverf. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Afwerking van Betonlookverf Concreto – Paars – Robust Pastel Lila

Voor aanrechtbladen, vloeren en trappen adviseren wij als afwerking om onze 2 componentenlak Protecto aan te brengen in 2 lagen. Omdat een aanrechtblad veel in aanraking komt met water is een twee componentenlak wel aan te raden. Hierdoor kun je het ook gebruiken in een badkamer. Onze lakken zijn Ultra Matt. Breng de coating / lak  altijd minimaal in  2 lagen aan.

Muren werk je af met onze 1 K lak van Protecto . Hierdoor krijg je meer dieptewerking van je kleuren en structuur.

Het rendement van de Concreto betonlookverf : 4 m2 per liter in 2 lagen. Met Concreto kun je zuinig werken.

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd .

Bekijk hier de instructiefilm!

Gerelateerde producten