My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Behang -Brocante – Vintage Paint – Flowers

Artikelnummer: Behang -Brocante - Vintage Paint - Flowers Categorie:

Wie de stijl en uitstraling van Vintage Paint kent weet dat dit behang helemaal in de Brocante stijl past. De ingetogen kleuren en het bijna verwassen patroon geven het een shabby look.

Afmeting van de rol behang

Iedere rol Behang – Flowers  is 53 cm breed met een lengte van 10 meter. Het behang van Vintage Paint is makkelijk aan te brengen met de speciale lijm die je even mixt met wat water.

 

Niet zeker van je keus ?

Bestel één of meerdere samples van dit behang.  Een sample heeft een afmeting van 40 x 50 cm .Wij sturen dit in een koker naar je toe.

Afmeting

Rol behang, sample 40 x 50

Vanaf 5,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Behang -Brocante – Vintage Paint – Flowers

Behang -Brocante – Vintage Paint – Flowers . Een geweldig leuk behang van het merk Vintage Paint. Vintage Paint is tevens producent van het prachtige krijtverf en van de natuurlijke waxen. Deze behangcollectie  past uitermate goed bij hun assortiment en huisstijl . Echt een behang in de Vintage Style. Past perfect binnen de Brocante woon Stijl. Geef ook jouw interieur een touch uit vervlogen tijden met dit tijdloze behang.  Dit behang is niet alleen geschikt voor op muren , maar ook heel goed toe te passen op meubels zoals kasten en wanden.

Wandpanelen maken met Brocante behang van Vintage Paint

Wiste je dat je ook heel gemakkelijk je eigen wandpanelen kunt maken in een prachtige ‘Shabby’ stijl ? Gebruik hiervoor één van de behangen van Vintage Paint.

Brocant Behang van het merk Vintage Paint

Wie de stijl en uitstraling van Vintage Paint kent weet dat dit behang helemaal in de Brocante WOON stijl past. De ingetogen kleuren  en  bijna verwassen patronen geven het een gave shabby look.

Afmeting van de rol Behang – Flowers

Iedere rol Behang -Brocante – Vintage Paint  is 53 cm breed met een lengte van 10 meter. Het behang van Vintage Paint is makkelijk aan te brengen met de speciale lijm die je even mixt met wat water.

Gerelateerde producten