My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Behang – Brocante – Vintage Paint – Old French

Artikelnummer: Behang - Vintage Paint - Old French Categorie:

Wie de stijl en uitstraling van Vintage Paint kent weet dat dit behang helemaal in de Brocante stijl past. De ingetogen kleuren en het bijna verwassen patroon geven het een shabby look.

Afmeting van de rol behang

Iedere rol Behang – Vintage Paint – Old French is 53 cm breed met een lengte van 10 meter. Het behang van Vintage Paint is makkelijk aan te brengen met de speciale lijm die je even mixt met wat water.

 

Niet zeker van je keus ?

Bestel één of meerdere samples van dit behang.  Een sample heeft een afmeting van 40 x 50 cm .Wij sturen dit in een koker naar je toe.

Afmeting

Rol behang, sample 40 x 50

Vanaf 5,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Behang – Brocante – Vintage Paint – Old French

Behang – Vintage Paint – Old French. Een geweldig leuk behang van het merk Vintage Paint. Vintage Paint is tevens producent van het prachtige krijtverf en van de natuurlijke waxen. Deze behangcollectie  past uitermate goed bij hun assortiment en huisstijl . Echt een behang in de Vintage Style. Past perfect binnen de Brocante Stijl. Geef ook jouw interieur een touch uit vervlogen tijden met dit tijdloze behang.  Dit behang is niet alleen geschikt voor op muren maar ook goed toe te passen op meubels zoals kasten en wanden.

Behang van het merk Vintage Paint

Wie de stijl en uitstraling van Vintage Paint kent weet dat dit behang helemaal in de Brocante stijl past. De ingetogen kleuren  en het bijna verwassen patroon geven het een shabby look.

Afmeting van de rol behang

Iedere rol Behang – Brocante – Vintage Paint – Old French is 53 cm breed met een lengte van 10 meter. Het behang van Vintage Paint is makkelijk aan te brengen met de speciale lijm die je even mixt met wat water.