My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wand schilderen met betonlookverf

Een wand schilderen met betonlookverf. Het lijkt misschien moeilijker dan je denkt. Wij hebben 2 soorten betonlookverf De Concreto Betonlookverf en de Effectpaint van Vintage Paint.

Waarom een betonlook wand of muur met betonlookverf ?

Als je houdt van een stoere uitstraling en je wilt meer structuur op je wand dan bij een normale muurverf is het goed om je eens te gaan verdiepen in betonlookverf.  Je hebt verschillende soorten betonlookverf die allemaal een eigen uitstraling hebben.  Betonlookverf kun je bijna overal op toepassen. In dit blog beperken we ons tot het schilderen van  wanden met betonlookverf.

Waar begin je mee als je een wand gaat schilderen met betonlookverf ?

Als eerste bepaal je welke uitstraling jij wilt. De ruimte en jouw eigen smaak is bepalend voor de kleur en stijl die je uiteindelijk kiest. Op onze website kun je gratis handgeschilderde kleursamples aanvragen. Hierdoor kun je een goede kleur keuze maken.

Ga je voor een structuur waarbij je gemêleerd betonlook effect krijgt ?

Dan is de Effectpaint van Vintage Paint een geschikte keuze. De effectpaint breng je aan op een speciaal daarvoor gemaakte primer die een korrel bevat. Hierdoor krijgt deze effectpaint zijn betonlook uitstraling.

Voor een uitgebreide handleiding voor het werken met de betonlookverf van Vintage Paint:
klik hier

Wand schilderen met betonlookverf Primer wit en french grey 

 

Wand schilderen met betonlookverf

EffectPaint van Vintage Paint

Vintage Paint heeft 11 kleuren Effectpaint. Light GreySoft GreyFrench grey– Light Beige- Soft beigePetrol BlueVintage Taupe – Black velvetDenimMist en Desert .

De primers van de Effectpaint zijn in 4 kleuren verkrijgbaar.
Wit, grijs, kiezelkleur (= lichtgrijs) en Zwart.

Of kies je voor een rustig patroon met een subtiele betonlook ?

Dan kies je voor de Concreto betonlookverf.  Deze betonlookverf is net als de effectpaint , makkelijk zelf aan te brengen, Voor een uitgebreide uitleg en handleiding klik hier !

De betonlookverf van Concreto kun je in 200 kleuren krijgen. Wij bieden samplepakketten aan om een goede kleurkeuze te maken! Deze samplepakketten maken we allemaal zelf in ons eigen atelier.

Betonlook verf Concreto MY Colorful Interior

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.