My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign with Prima

Redesign with Prima is een merknaam . Redesign ontwerpt en produceert allerlei creatieve materialen, gereedschappen  en prachtige producten voor alle  creatievelingen onder ons.  Met de producten , materialen en gereedschappen van Redesign with Prima ben je in staat om al je projecten , prachtig te restylen. Je kunt hierdoor aan al je meubels en objecten een hele nieuwe dimensie geven. Ze hebben hiervoor een heel pallet aan mogelijkheden. In dit blog leggen we je precies uit welke producten Redesign with Prima ons allemaal te bieden heeft.

redesign-with-prima-dealer-nederland

Decor Transfers

Decor transfers zijn afbeeldingen die je kunt aanbrengen op verschillende ondergronden zoals hout, glas, leer, muur etc. Deze transfers zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Van heel groot  formaat tot het midi formaat ( A 4) . We hebben een volledige uitleg voor je gemaakt . Deze kun je teruglezen in dit blog. Met de decor transfers van Redesign heb je geen lijm nodig. Je brengt de afbeelding over met de speciale spatel die bij de verpakking van de transfer is bijgesloten. Als je graag alle decortransfers wilt bekijken , klik dan even op deze link

Redesign - Decoratie Transfer - An Afternoon in the Garden

Decoupage papier

Er zijn verschillende soorten producten voor je restyle projecten. Decoupage papier is daar zeker ook één van. Bij de decoupagetechniek, breng je een afbeelding (dat is gemaakt van papier, rijstpapier of textiel) aan op je ondergrond met een speciale transparante, kleurloze lijm. Na droging breng je , ter bescherming een laag vernis aan. Redesign heeft prachtige decoupage afbeeldingen ontworpen die je allemaal kunt gebruiken voor je restyle projecten . Wij hebben ook een uitgebreide handleiding voor je gemaakt. In dit blog lees je alles over de decoupage techniek.  Als je graag alle decoupage afbeeldingen wilt zien, klik dan hier.  Wil je weten welke lijm je moet gebruiken voor het aanbrengen van je decoupage papier en textiel ? Klik dan hier.

redesign-decoupage

Stencils van Redesign with prima

In het assortiment van Redesign vindt je de meest gedetailleerde stencils waarmee je mooie vormen en afbeeldingen op je ondergrond kunt maken. Dit kun je met verf doen maar ook met Chalkpaste of verdikte verf om 3 D effecten te krijgen. We hebben op onze site prachtige voorbeelden opgenomen. Klik hier als je alle stencils wilt bekijken. Bij alle stencils geven we je tevens een uitleg en er staat een instructiefilmpje bij de producten zodat je aan de hand van voorbeelden, lekker zelf aan de slag kunt gaan.

Redesign - Decoratie Stencil -modern - moroccan

Chalk Paste

Chalkpaste van Redesign with Prima is een pasta die droog en hard wordt,  na het aanbrengen. Met chalkpaste ( kalkpasta) kun je heel gemakkelijk dikte en vorm aangeven op je project. Chalkpaste is heel gemakkelijk uitsmeerbaar met een zachte spread pal  of met een soepel plamuurmes. Neem een sjabloon of stencil en leg deze op je ondergrond. Maak het desnoods even vast met een stukje tape. Veeg daarna je Chalkpaste voorzichtig  uit over je stencil. We hebben een heel scala aan mooie kleuren Chalkpaste van Redesign with Prima in ons assortiment opgenomen. Ook bij deze producten geven we uitgebreid uitleg over het gebruik . Er staat ook een instuctiefilmje bij de producten. Wil je alle kleuren Chalkpaste bekijken ? Klik dan hier.

Redesign - Chalk Paste -Cranberry

Decor Moulds

Maak je eigen afgietsels met prachtige Decor Moulds van Redesign with Prima. Deze decor moulds (siliconen gietmallen) zijn gemaakt van stevig maar zachte siliconen. Je kunt ze dus telkens weer gebruiken. De afbeeldingen van de moulds zijn zeer gedetailleerd en hebben stuk voor stuk prachtige afbeeldingen. Je kunt deze moulds gebruiken met zelfhardende klei, hars, zeep maar ook met chocolade want ze zijn FoodSave ! Ze kunnen tevens tegen hitte.

Wil je alle moulds zien bij ons op de site ? Klik dan hier!

Siliconen Gietmal - Redesign - Kacha - Engraved Medallions

Gold Leaf van Redesign with Prima

Gold Leaf van Redesign With Prima is een set met vellen bladgoud. Hiermee kun je al je projecten een extra luxueus elan geven. Deze Gold leaf bestaat uit een set met 25 vellen. Breng het gemakkelijk aan met de Gilding glue van Redesign.

Imitation Gold leaf - Kacha van Redesign

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 158 reviews.