My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Meubels verven met Fusion Mineral Paint

Wat is Fusion Mineral Paint

Fusion Mineral Paint is een acrylverf van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het is een 100 % minerale verf met een zeer hoge dekkingsgraad. Fusion  Mineral Paint heeft veel prachtige kleuren die allemaal met zorg samengesteld zijn. Wat bijzonder is aan deze verf is dat het op waterbasis is, veilig is in gebruik, niet milieubelastend en bovendien heeft het een prachtige matte uitstraling ,  net als krijtverf.  Fusion Mineral Paint wordt gemaakt in Canada bij Homestead House waar het veel wordt gebruikt voor het schilderen van meubels maar ook deuren, kozijnen en muren. De verf is gemakkelijk in gebruik en daarover vertellen we je alles in dit blog.

Waarvoor gebruik je Fusion Mineral Paint

Fusion Mineral Paint gebruik je voor het schilderen en dus voor het het restylen van je meubels.  Of het nu een kast is of een bed, je deuren of kozijnen in huis en spiegellijst of je oude vazen die je een nieuwe look wilt geven. Het kan allemaal met deze verf. Door de hoge dekkingsgraad is één laag vaak voldoende. Maar voor het schilderen van een muur in je favoriete kleur dan is Fusion ook een geschikte verf. Omdat deze verf volkomen veilig is in gebruik, kun je het in de kinderkamer of op kinderspeelgoed gebruiken.

Aanvullende producten

Fusion Mineral Paint heeft ook een een uitgebreide, creatieve productlijn met gekleurde waxen en metallic verven. In combinatie met deze andere producten  heb je alles wat je nodig hebt om je eigen meubelstuk te transformeren van ‘saai’ in een hippe en trendy ‘eyecatcher’.  Klik hier voor de waxen van Fusion. Klik hier voor de metallic verven van Fusion.

Handgeschilderde kleursamples van Fusion Mineral Paint

We kennen het allemaal! Je hebt plannen om te gaan schilderen en bent op zoek naar de perfecte kleur voor je schilderproject. Helaas is dit niet altijd even gemakkelijk. Om je te helpen met het kiezen van je favoriete kleur maken we unieke handgeschilderde kleursamples. Deze kun je bestellen in onze webshop. We sturen de kleursamples naar je huisadres. Zo kun je thuis rustig bekijken welke kleur het beste past bij je schilderproject.

Fusion Mineral Paint is voor binnen en buiten geschikt

Weet je wat nou zo gaaf is aan deze bijzondere verf ? Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden!

Lees hier ook ons blog Fusion Mineral Paint – verf voor muren en meubels

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 231 reviews.