My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Fusion Mineral Paint | Verf voor meubels en muren

Fusion Mineral Paint | Verf voor meubels en muren . Dit is echt de ideale alleskunner en bovendien ook nog eens verkrijgbaar in heel veel fantastische kleuren! Het is een 100% matte Acrylverf die bovendien ook nog eens geschikt is voor de meeste ondergronden en kan zowel binnen als  buiten worden toegepast. Deze verf  is een spectaculair duurzame, matte en goed dekkende acrylverf.

Fusion Mineral Paint | Geschikt voor binnen en buiten

Deze acrylverf van Fusion is heel geschikt voor binnen en buiten gebruik en kan worden toegepast op veel verschillende ondergronden. Geschikte ondergronden zijn : Hout, gips, kunststof en steen.

Fusion Mineral Paint | Verf uit Canada

De Canadese fabrikant van Fusion Mineral Paint is de Homestead House Paint Company. Zij  maken al 25 jaar milieuvriendelijke acrylverf, ook voor meubels. Na 25 jaar van aanpassen en bijsturen, ontwikkelden ze met Fusion Mineral Paint echt een unieke formule.

Fusion Mineral Paint | Duurzame en milieuvriendelijke verf

Deze verf is een spectaculair duurzame en milieuvriendelijke muur- en meubelverf: De verf  heeft een uitzonderlijk goede hechting, is heel eenvoudig aan te brengen en heeft een zeer milieuvriendelijke samenstelling. Bovendien is het laag aan VOC. Deze 100% acrylverf heeft een ingebouwde beschermlaag en vraagt slechts een beperkte voorbereiding. Het  lijkt in het gebruik nog het meest op krijtverf en heeft ook diezelfde matte uitstraling. Kijk hier naar al onze prachtige kleuren van Fusion

Fusion Mineral Paint | Verf voor meubels en muren

Fusion Mineral Paint | Alles in één verf

Een echte alleskunner is deze verf ! Fusion is een Alles in één verf speciaal voor meubels en muren. Maar je kunt er ook accessoires mee schilderen. Doordat de verf een ingebouwde beschermlaag heeft, is het niet noodzakelijk om na het schilderen een wax of vernis aan te brengen. De verf is immers niet poreus. Bovendien heeft Fusion ook een uitgebreide collectie van gebruiksvriendelijke producten voor allerlei decoratieve verftechnieken, die je meubel nét dat iets meer geven! Enkele voorbeelden zijn de gekleurde waxen, de hennepolie en de metallic kleuren.

Voordelen van Fusion Mineral Paint :

 • heeft een ingebouwde beschermlaag
 • kent een uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid
 • is milieuvriendelijk en wordt duurzaam geproduceerd
 • is veilig in het gebruik en voor de omgeving
 • kan heel goed in kinderkamers worden gebruikt

Fusion Mineral Paint heeft een Uitstekende dekkracht

Het geeft  een uitstekende , poedermatte dekking en een uitstekende dek kracht.   Je kunt ongeveer 7m² verven met een halve liter (dat 14m² per liter). Meestal heb je slechts één tot twee lagen nodig voor een goede dekking. Doordat de verf niet dik is, kun je het heel goed uitsmeren en vloeit de verf mooi door waardoor je weinig kwaststrepen ziet.

De Werkwijze van Fusion Mineral Paint

De werkwijze voor het verven met Fusion Mineral Paint is eigenlijk heel eenvoudig. Hieronder geven we je graag een simpele en korte handleiding  hoe je een meubel moet schilderen met Fusion Mineral Paint.

 1. Ontvet en reinig je meubel eenvoudig met vloeibare CIF en een schuursponsje
 2. Losse , oude verflagen even verwijderen met een fijn schuurpapiertje ( 180 of 120)
 3. Droog het daarna af met een schone doek en maak vervolgens je oppervlak stofvrij
 4. Kies voor het schilderen een goede kwast met een fijne haarstructuur  of gebruik een fijne vachtoller die niet pluist
 5. Breng dan een eerste laagje Fusion Mineral Paint aan. Het is een zelf-nivellerende verf en er zijn nauwelijks kwaststrepen zichtbaar.
 6. Fusion verf  voelt droog aan na 2 uur. Je kan een tweede laag aanbrengen na 4 uur droogtijd

Zodra de acrylverf helemaal is uitgehard, krijg je een heel duurzame en harde afwerking zonder dat je perse nog een wax of lak moet aanbrengen. Wil je je meubel nog wat extra glans geven of wil je gaan patineren voor speciale effecten of een antieke look ? Dan kan je natuurlijk één van de mooie gekleurde wax gaan aanbrengen. Op het You Tube kanaal van Fusion Mineral Paint vind je heel veel instructiefilmpjes over patineren en schilderen van je meubels met o.a. de Wax.

Fusion Mineral Paint| Metallics

Fusion Mineral Paint heeft naast een breed scala aan sprankelende kleuren ook nog eens 8 heel mooie metallic kleuren. Deze  metallics geven een werkelijk schitterend effect en zijn bovendien ook nog eens goed dekkend. De inhoud van de Metallic verf is 250Ml . Je kunt met de Metallics ook patineren en mooie accenten aanbrengen op je meubel of je muur.

Fusion Mineral Paint| Metallic

Fusion Mineral Paint| Metallic

Fusion Mineral Paint|  Colored Wax

Fusion heeft ook  een prachtig assortiment van gekleurde waxen. Met de wax kun je meubels decoratief afwerken en patineren.

Fusion Mineral Paint | Verf voor meubels en muren

Fusion Mineral Paint| Kleursamples

Het is soms lastig om een goede kleur keuze te maken ! Wij snappen dat het vanaf een computer , tablet of een mobiel moeilijk is om te kiezen. Om een verkeerde kleurkeuze te voorkomen maken wij daarom onze kleursamples met de hand . Je kunt hierdoor direct zien hoe de kleur er in het echt uitziet ! Speciaal voor onze klanten hebben we een uitstekende gratis service. Je kunt bij ons op de website   handgeschilderde kleur samples aanvragen van alle kleuren van Fusion Mineral Paint. Wij helpen  je graag om teleurstellingen voorkomen.

Fusion Mineral Paint | Kleuren en Kopen

Lees hier ook het blog – Meubels verven met Fusion Mineral Paint

 

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 231 reviews.