My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Design betonlook verf – Beton Chic

Design betonlook verf – Beton Chic is een unieke en revolutionaire betonlookverf die zowel binnen als buiten toegepast kan worden!

Uitstraling Beton Chic

De uitstraling van deze unieke betonlookverf is chic maar toch ook speels en stoer doordat er verschillende kleurnuances in zijn verwerkt. Beton chic is in 9 prachtige kleuren verkrijgbaar van stoer Saffierblauw tot donker Aragoniet. Een extra toevoeging van Metallic is mogelijk.

Toepassing van Beton Chic

De toepassingen van Beton Chic zijn eindeloos en zeer geschikt voor muren, trappen, aanrechtbladen, tafelbladen, badkamers, buitengevels van woningen, buitentafels, overkappingen, vloeren etc..

Verwerking van Beton Chic

De verwerking van Beton Chic is heel gemakkelijk. Hieronder beschrijven we de werkwijze. Deze krijg je ook meegestuurd bij je bestelling.  Ben je geïnteresseerd in deze gaven betonlookverf ? Vraag dan gerust onze handgeschilderde kleursamples. Deze zijn allemaal met de originele Beton Chic verf geschilderd waardoor je de echte kleur goed kunt zien.

Werkwijze voor Beton Chic

  1. Maak je oppervlak vet en stofvrij en repareer eventuele beschadigingen eerst. Reinig je oppervlak daarna met CIF met een schuurspons Gebruik hiervoor geen chemische middelen Aanrechtbladen daarna nog wel enigszins opschuren.
  2. Breng dan met een schuimroller één laag Primer aan. Deze speciale primer heeft een lichtgrijze kleur en bevat een minuscuul klein korreltje. Breng na 5 uur indien nodig,  een tweede laag primer aan. Je oppervlak moet namelijk goed in de primer zitten en je mag de ondergrond niet meer zien.
  3. Laat de tweede laag  primer minimaal 6 uur drogen. Deze speciale primer zorgt voor de structuur en de hechting van Beton Chic en geeft het bovendien de juiste kleur.
  4. Breng dan met een speciale platte spalter kwast, de Beton Chic aan. Verdeel de verf met je Spalterkwast over je oppervlak en werk hierbij niet te zuinig. Verdeel je betonlookverf royaal en dekkend over je oppervlak ( dit geldt voor alle soorten schilderprojecten zoals een muur, aanrechtblad, trap , tafel etc) .
  5. Werk in kleinere gedeelten als je grotere oppervlakken moet schilderen.
  6. Laat de Beton Chic  na het aanbrengen, ongeveer 10 minuten 
  7. Ga na ongeveer 10 minuten vervolgens  met een rubberen aandrukroller over je geschilderde oppervlak en rol hiermee de betonlookverf aan. Rol hierbij in dezelfde richting (van beneden naar boven) .
  8. Herhaal dit nogmaals na 10 minuten.
  9. Na minimaal 8 uur droogtijd kun je het geschilderde oppervlak gaan afwerken met een coating. Voor schilderprojecten die onder invloed van weersomstandigheden en vocht staan   ( bijvoorbeeld badkamer, buitengevel, aanrechtbladen)  gebruik je de matte 2 K lak ( 2 componenten lak) .  Voor binnen muren kun je volstaan met de matte 1 K lak.

Betonlookverf met de looks van natuursteen

Betonchic is een betonlook verf met de  eigenschappen en uitstraling van natuursteen. Het is sterk en duurzaam. Het heeft de uitstraling van echt natuursteen. Doordat de verf gemêleerd is met meerdere kleurpigmenten zoals oker en grijs krijgt het een unieke uitstraling. Het gave aan deze betonlookverf is dat het ook buiten gebruikt kan worden. Uiteraard  moet je het dan wel coaten met een 2 componenten coating.

Beton Chic - Designer betonlookverf

Onze Totaal pakketten van Betonchic zijn gemakkelijk omdat de primer en de coating ( de aflak) hierbij inbegrepen is. Kies alleen je soort lak en kleur primer uit.Amber

Amethist Gold (Metallic) 

Aragoniet

Mud

Pyriet Metallic Gold

Rusty Robijn

Saffier

Salt

Stone

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.