My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Betonlook verf – kleurstalen

Betonlook verf – kleurstalen-  Overweeg jij om je muur , trap of een aanrechtblad in betonlook te schilderen en wil jij graag aan de slag met betonlookverf ? Verdiep je dan eerst goed in de verschillende soorten betonlook verf  die er zijn. Ook in de kleurkeuze die je maakt. Om je verder op weg te helpen bij je kleurkeuze , hebben je bij MY Colorful de mogelijkheid om handgeschilderde kleurstalen ( proefstukjes) te bestellen. Dit helpt je enorm om een juiste kleur te kiezen.

Bij MY Colorful Interior hebben we volop keuze in Betonlook verf

Wij verkopen 3 verschillende soorten betonlookverf. dat zijn de  Concreto betonlookverf van het merk Stucco d’ Or –  de Effectpaint van het merk Vintage Paint en de Beton Chic een betonlookverf met de uitstraling van natuursteen.

Betonlook verf ‘Concreto’ van Stucco d’Or

De Concreto betonlook verf is gemaakt op basis van een kunsthars dispersie . Hierdoor heeft een rustige en een soort gemarmerde uitstraling. Er zit weinig kleurmelange in en lijkt een beetje op vers gestort cement. In onze Blogs leggen we je precies uit hoe je de Concreto Betonlook verf kunt aanbrengen. Het is leuk om te doen en echt niet zo moeilijk zoals je misschien zult denken.

200 kleuren Concreto Betonlook verf

Concreto Betonlook verf is verkrijgbaar in maar liefst 200 kleuren. Dat is dus ongelooflijk veel keus in kleuren. Maar hoe maak je nu de goede keus voor een kleur dat past in jouw interieur ? Wij hebben hiervoor dé oplossing! Je kunt bij ons namelijk  kleursamples van Concreto Betonlook verf  bestellen. We schilderen onze kleurstalen stuk voor stuk allemaal met de hand ! Daarom zijn onze kleurstalen allemaal uniek en ook kleurecht. What you see is what you get!

Kleurstalen van Concreto betonlookverf

Je kunt maximaal 6  kleur samples bestellen. Wil je graag meer handgeschilderde kleuren zien ? Bestel dan een handgeschilderd samplepakket  van Concreto betonlook verf. Deze zijn in alle kleurstellingen verkrijgbaar. Voor de samplepakketten vragen we wel een kleine bijdrage. Je vindt de samplepakketten van Concreto Betonlook verf hier

Betonlookverf Effect Paint-  van Vintage Paint

Effectpaint is een betonlookverf die een Vintage Uitstraling geeft ! Het is meer een gemêleerde betonlookverf  met een heel ander effect dan de  Concreto Betonlook verf.  Sommigen vinden de effectpaint wat stoerder . Het is ook een hardere soort betonlookverf en wordt daarom veel gebruikt op aanrechtbladen, in keukens en op trappen.

De Effectpaint is verkrijgbaar in meer dan 11 kleuren 

Korrel primer bij de effectpaint

Bij de Effectpaint hoort als basis, de korrelige primer die zorgt voor de goede hechting. Effectpaint is op bijna alle ondergronden aan te brengen. De primers zijn in 4 kleuren verkrijgbaar. Zwart – Kiezel (licht grijs) – Wit of Bruin.

Wij vinden de Effectpaint heel goed passen in een industrieel en Vintage interieur . Voor heel veel inspiratie en foto’s kun je even een kijkje nemen op   onze andere website www.myindustrialinterior.nl

Kleurstalen effect Paint betonlook verf

Ook van de Effectpaint maken we handgeschilderde kleursamples. Wil je graag alle kleuren zien ? Bestel dan voor een kleine bijdrage het XL Samplepakket. Dan heb je echt alle kleuren , zodat jij een makkelijke keus kunt maken.

 

 

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 219 reviews.