My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Concreto-Stucco d’Or- 200 kleuren betonlookverf

Concreto van Stucco d’Or is een unieke betonlookverf voor gebruik binnenshuis. Concreto is een bijzonder geproduceerde verfsoort op basis van kunsthars dispersie waarmee je zelf een eigentijds betonlookeffect kunt creëren.

Concreto geeft een bijzonder mooi decoratief en poedermat eindresultaat met een gaaf betonlookeffect . De Concreto betonlookverf is gemakkelijk zelf op te brengen. Bovendien is de verf  toepasbaar op bijna alle ondergronden. De Concreto verf kan worden aangebracht op je muren, vloeren, trappen, aanrechtbladen en meubels. Wij adviseren je graag en daarom krijg je bij onze levering van de verf  altijd een uitgebreide handleiding! Bovendien kun je ons altijd bellen of mailen als je vragen hebt.

Maar wij hebben ook een showroom die van donderdag tot en met zaterdag geopend is. Wij hebben de koffie klaar staan en je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Concreto van Stucco d’Or – samples van 200 kleuren Betonlookverf

Als enige verkoper in Nederland bieden we je de mogelijkheid om handgeschilderde samplepakketten aan te vragen. We weten namelijk  dat het soms lastig kan zijn om een goede kleurkeuze te maken…Daarom kun je bij ons een samplepakket met handgeschilderde kleursamples aanvragen. Deze kleursamples maken we zelf in ons eigen atelier omdat je dan de echte kleur kunt zien.  De kleursamples worden naar je huis opgestuurd zodat je thuis op je gemak,  je eigen kleurkeuze kunt maken. Wij hebben onze eigen verfmengmachine in onze showroom en kunnen naar wens,  iedere kleur direct leveren!

ALLE  kleurweergaven, kun je vinden op onze website.

Lees meer over de eindeloze mogelijkheden met Concreto betonlookverf van Stucco d’ Or in onze BLOGS

Betonlookverf Concreto op je aanrechtblad [TIPS!]

Betonlookverf Concreto op je trap [TIPS!]

Betonlookverf Concreto op je muur [TIPS!]

Betonlook verf Concreto op vloeren [TIPS!]

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 158 reviews.