My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Metalen kast met glas – Zwart

Artikelnummer: Metalen kast met glas - Zwart Categorieën: , ,

Metalen kast met glas – Zwart. Deze Metalen Zwarte kast met glas is werkelijk een prachtige kast voor in je woonkamer. Een heel nieuwe versie van de welbekende vitrinekast. Een musthave in je interieur! Wij kopen met zorg de mooiste en meest bijzondere  metalen kasten in, speciaal voor een stoer industrieel interieur. Deze kast met glazen deurtjes heeft 9 afzonderlijke vakken en zijn allemaal voorzien van glas.

Afmetingen Kast : H: 88 – B: 122 – D: 31 cm

verzending meubels

afhalen in winkel, verzending aan huis

Vanaf 525,00

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Metalen kast met glas – Zwart

Metalen kast met glas – Zwart. Deze Metalen witte kast met glas is werkelijk een prachtige kast voor in je woonkamer. Een heel nieuwe versie van de welbekende vitrinekast. Een ‘musthave’ in je interieur! Wij kopen met zorg de mooiste en meest bijzondere  metalen kasten in, speciaal voor een stoer industrieel interieur. Deze kast met glazen deurtjes heeft 9 afzonderlijke vakken en zijn allemaal voorzien van glas.

Afmetingen Kast : H: 88 – B: 122 – D: 31 cm

Metalen zwarte kast met glas

Deze Metalen Zwarte kast met glas is werkelijk een prachtige industriële kast voor in je woonkamer. Een heel nieuwe versie van de welbekende vitrinekast. Een musthave in je interieur! Wij kopen met zorg de mooiste en meest bijzondere  metalen kasten in, speciaal voor een stoer industrieel interieur. Deze kast met glazen deurtjes heeft 9 afzonderlijke vakken en zijn allemaal voorzien van glas.

De metalen Zwarte kast met glas is gebaseerd op de welbekende ‘golden oldie’ , de vitrinekast. Maar wel in een nieuw jasje met een moderne uitstraling. Door het speciale patina lijkt de kast uit vervlogen tijden te komen.

Deze bijzondere metalen witte kast met glas is een toonkamer voor al je mooie spullen. Mooie spullen in je kast , bewaar je achter glas. Zo kun je blijven genieten van al je mooie spullen in je eigen etalage. Kijk ook eens bij onze andere stoere  kasten en maak je keuze uit ons assortiment Industriële meubels.

Deze kast is geschikt voor iedere ruimte in je huis!

Industriële kast met glazen deurtjes

Als je een echt statement wilt maken in een interieur, waarmee je een industrieel interieur kunt creëren. Dan is een kast daar ideaal voor. Een kast is een groot element in je interieur en bepaalde mede, welke soort woonstijl en sfeer je interieur uitstraalt. Zwart is een kleur die uitstekend past in een industrieel interieur. Als je kiest voor een industriële zwarte kast, zoals deze , dan heb je meteen een heel stoer  item in je interieur. Hiermee geef je jouw interieur echt wel een industrieel karakter.