My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Zinsser – Bulls Eye 1-2-3 Primer – 1 liter

Artikelnummer: Zinsser 1-2-3 Bulls Eye - Isolerende primer - 1 liter Categorieën: ,

Zinsser 1-2-3 Bulls Eye – Isolerende primer – 1 liter is een zeer goed  isolerende primer en bovendien geschikt voor binnen en buiten. Is goed dekkend en isoleert vlekken en heeft een snelle droogtijd, afhankelijk van de ondergrond.

Hecht op elke ondergrond zonder schuren. Je kan deze primer overschilderen met alle verven.

 

Gewicht 1 kg
Inhoud

39,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Zinsser -Bulls Eye 1-2-3 Primer – 1 liter

Zinsser – Bulls Eye 1-2-3  Primer – 1 liter is een universele, isolerende, sneldrogende en geurarme watergedragen primer voor gebruik binnen en buiten die hecht op alle ondergronden. Het is geschikt voor het behandelen van binnen- en buitenmuren, plafonds, deuren, sierstrips, fundamenten, hekken en andere verfbare oppervlakken van o.a. hout, stucwerk, beton, glanzend email, hardboard, glas en tegels.

Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer gaat de vorming van schimmel en meeldauw op een uitgeharde verflaag in natte en vochtige omgevingen tegen, biedt een roestwerende beschermlaag op ijzeren hekken, stalen frames, buizen, etc. Daarnaast heeft Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer een isolerende werking op de meeste vlekken in één verflaag, zoals bijvoorbeeld graffiti, vet, roest, cedar- & redwood tannine, creosoot en asfalt. In sommoige geveallen is een tweede laag 1-2-3- primer nodig.

Eigenschappen

– Aanbrengen: onverdund met kwast, roller of verfspuit.
– Kleefvrij:  na ca. 30 minuten
– Overschilderbaar: na ca. 1 uur
– Volledig uitgehard: na ca. 7 dagen
– Verbruik: ca. 9 – 12 m²/l

Let op: Bulls Eye 1-2-3 is niet bedoeld voor het afdekken van zware watervlekken of voor vloeren, scheepsvloeren, daken of andere oppervlakken die langdurig contact hebben met water.

Vaak 1 laag voldoende

Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer gaat de vorming van schimmel en meeldauw op een uitgeharde verflaag in natte en vochtige omgevingen tegen, biedt een roestwerende beschermlaag op ijzeren hekken, stalen frames, buizen, etc. Daarnaast heeft Zinsser Bulls Eye 1-2-3 Primer een isolerende werking op de meeste vlekken in één verflaag, zoals bijvoorbeeld graffiti, vet, roest, cedar- & redwood tannine, creosoot en asfalt. In sommige gevallen is een tweede laag 1-2-3- primer nodig.