My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Polyvine- metallic-glanslak -1 ltr -Koper

Artikelnummer: Polyvine- metallic-glanslak -1 ltr -Koper Categorie: Tags: , , , ,

De metaalglanslak van Polyvine geeft een uitzonderlijke diepe glans en dekt zeer goed wanneer je het aanbrengt met een kwast. Zeer duurzaam en hitte- en waterbestendig. Het speciale Mica-pigment droogt op tot een metaalkleur die nog meer glans krijgt door het op te polijsten met een droge doek.

Verkrijgbaar in Bleekgoud, Glansgoud, Antiekgoud, Koper, Zilver, Tin .

Metallic kleuren

Inhoud

49,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Polyvine- metallic-glanslak -1 ltr -Koper

De metaalglanslak van Polyvine geeft een uitzonderlijke diepe glans en dekt zeer goed wanneer men ze aanbrengt met een kwast. Zeer duurzaam alsook hitte- en waterbestendig. Het speciale Mica-pigment droogt op tot een metaalkleur die nog meer glans krijgt door ze op te polijsten met een droge doek.

Verkrijgbaar in Bleekgoud, Glansgoud, Antiekgoud, Koper, Zilver, Tin .

Verpakking : 1 liter
Verbruik : 8m²/liter

UNIEKE KWALITEITEN Hitte- en waterbestendig -Waterbasis -Eenvoudig aan te brengen -Zeer duurzaam -Reinigen met water -Polijsten geeft extra glans

TOEPASSING Alle oppervlakken moeten vrij zijn van stof, vuil, roest en vlekken. Zuigende oppervlakken : breng een grondverf en fixeermiddel aan. Oude verflagen : lichtjes opschuren. Niet-zuigende oppervlakken : breng een grondverf aan. Metaal : breng een blanke lak aan . Zorg ervoor dat het product goed gemengd is. Breng 2-3 lagen aan met een kwast van goede kwaliteit. Vermijd kwaststrepen door er met de kwast zachtjes terug over te strijken.