My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Glitterlak – Zilver – Ultra shimmer

Artikelnummer: Glitterlak Rustoleum Ultra Shimmer Silver Categorie: Tags: , , , , , ,

Glitterlak – Zilver – Ultra Shimmer. Deze glitterlak van Rust-o-leum geeft een verbluffend , ultra glinsterend resultaat. Breng de Glitter lak aan op je muur voor een opvallende eyecatcher  of schilder een voorwerp zoals een spiegellijst , een vaas of een tafelblad. Creëer met deze Glitter vernis – Ultra Shimmer – de mooiste eyecatchers in je interieur . Merk van de Glitterlak : Rustoleum.

Inhoud: 250 Ml

Lees hieronder meer over de Glitterlak en de werkwijze

29,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Glitterlak – Zilver – Ultra Shimmer

Glitterlak – Zilver – Ultra Shimmer . Deze glitterlak van Rust-o-leum geeft een verbluffend , ultra glinsterend resultaat. Breng de Glitter lak aan op je muur voor een opvallende eyecatcher  of schilder een voorwerp zoals een spiegellijst , een vaas of een tafelblad. Creëer met deze Glitter vernis – Ultra Shimmer – de mooiste eyecatchers in je interieur . Merk van de Glitterlak : Rustoleum.

De Werkwijze

  1. Maak je oppervlak stof en vetvrij. Dit kun je doen met Universol.
  2. Roer de glitterlak heel goed door om de glitters goed te vermengen.
  3. Breng de glitterlak Ultra Shimmer aan met een platte Varnishkwast. Let OP: Met een roller wordt het resultaat minder goed dekkend.
  4. Laat de eerste laag heel goed drogen. Na 4 uur breng je de tweede laag aan.

Tips! voor het schilderen met de Glitterlak

  • Voor de diepere kleurweergave kun je de ondergrond eerst een donkere egale kleur geven alvorens je de glitterlak aanbrengt. Je zult zien dat je dan een beter dekkend resultaat krijgt.
  • Als je de Glitter vernis Ultra Shimmer met een platte Varnishkwast aanbrengt worden de glitters gelijkmatig verdeeld. In een vachtroller blijft veel product en dus ook glitters,  achter. Als je een liever een roller wilt gebruiken , kies dan voor een lakrolletje!
  • Na droging van je tweede laag, kun je met een pluisvrije doek het geschilderde oppervlak licht opwrijven. Zo creëer je nog meer Shimmer.
  • Bij het aanbrengen lijkt de lak een witte/ blauwachtige waas achter te laten. Dit verdwijnt vanzelf bij het drogen. Niet schrikken dus !

Kijk hier voor ons korte instructiefilmpje

Gerelateerde producten